2777
2789

بچه ها من چندوقت یعنی از اول سال از یه دختره خوشم میاد میخوام باهاش دوست بشم نمیدونم شاید خیلی بچگانه باشه ولی خب یه همچین حسی دارم دیگه تو دانشگاه هست ولی کلاس ما نیست شما تا به حال تو این شرایط قرار گرفتین سر صحبت باز نمیشه یعنی باهم صحبت نمیکنیم به نظرتون برم بهش بگم آیدیتو بده آشنا شیم فلان یا چی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بهش شمارتو بده بگو ازت خوشم میاد بعد ببین تک میندازه یانه

آخه به نظرم مسخره میاد خیلی شبیه پسرا میشه بهش شماره بپم میترسم بگه نه تو دانشگاه خراب بشم😂

یکم درباره جزوء و واحدای درسیتون حرف بزنید  یا بگو با فلان استاد کلاس داشتی یا نه نحوه تدریس و ...

کلا آخه پیش من نمیاد یعنی دوست مشترکم نداریم اونو اون ور وایمیسن ما اینور یعنی یهو برم از استاد حرف بزنم

آخه به نظرم مسخره میاد خیلی شبیه پسرا میشه بهش شماره بپم میترسم بگه نه تو دانشگاه خراب بشم😂

چی بگم پس بشین تا زیر پات علف سبز شه یا یکی دیگه بیاد طرفو بقاپه

خدایا شکرت بالاخره...

خودت چجوری؟ شده دختری بهت پیشنهاد بده؟  اگه از توام همه خوششون میاد برو بهش پیشنهاد بده😅👌🏼

منم بیبی فیسم بعد همه میگن چه بانمکی فلان ولی میترسم بگه بگه نه من چرا باید باهات دوست شم ای خدا حس میکنم ۵ سالمه تو مهد میخوام دوست شم😂

منم بیبی فیسم بعد همه میگن چه بانمکی فلان ولی میترسم بگه بگه نه من چرا باید باهات دوست شم ای خدا حس ...

یواش یواش توجهشو جلب کن 

بیشتر دور و ورش بپلک 

به چشاش نگا کن لبخند بزن 

خوش برخورد باش

اول یکم اونم ازت خوشش بیاد بعد پیشنهاد بده