2777
2789
عنوان

چجوری باهاش سر صحبتو باز کنم چجوری بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 26 پست
یواش یواش توجهشو جلب کن  بیشتر دور و ورش بپلک  به چشاش نگا کن لبخند بزن  خوش برخور ...

خیلی شده مثلا حس میکنم اونم بهم نگاه میکنه بعد به چند بارم به دوستاش نشونم داده متوجه شدم ولی نه من میتونم بگم بیا دوست شیم نه اون آخه هرجوری باشه مسخره به نظر میاد فکر میکنه حالا چه منظوری دارم یه تنه بره بگم شمارتو بده😂

خیلی شده مثلا حس میکنم اونم بهم نگاه میکنه بعد به چند بارم به دوستاش نشونم داده متوجه شدم ولی نه من ...

میتونی قهوه ای چیزی بگیری بری بدی بهش و درمورد درسش بپرسی 

بگی چی میخونی و اینا 

رک و به این زودی بگی بیا رل بشیم قبول نمیکنه😑👌🏼😂 من نامزدم دقیقا با این روش بهم نزدیک شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی قهوه ای چیزی بگیری بری بدی بهش و درمورد درسش بپرسی  بگی چی میخونی و اینا  رک و به ...

عزیزم😑😂 میگم دختره منم دخترم خب بعد میخوام باهاش دوست شم جاست فرندددد چه رل شدنی😑😂 انگار خودش رلم داره چی میگی😂

رل داره؟😐 برادر عزیز خودتو خسته و خراب نکن

ای واییی میگم دختره منم دختر میخوام باهاش دوست شم بعد باهم بریم بیرونو فلان فقط دوستت واقعا نشده بخواین با یه دختر دوست شین؟

بابا من میخوام فقط باهاش دوست شم فکر کنم رلم داره چه قاپیدنی فقط دوست شم میخوام😂

میتونی بری نزدیکش سر حرفو اینجوری باز کنی بگی چندوقته نگاهت میکنه چهرت برام خیلی اشناس کجا زندگی میکنی شاید بجه محلیم(الکی)  بعد بپرسی کدوم رشته اش.. ببین اصلا طرز صحبت کردنش جذبت میکنه؟؟ شاید یه جوری صحبت کرد اصلا بدت اومد!! اگر دیدی اونم گرم صحبت میکنه .. بپرس استاد فلانی رو میشناسه؟؟ (یه استادی که مال رشته اوناس) 

نظرشو راجع به فلان استاد بپرس..  

میتونی بری نزدیکش سر حرفو اینجوری باز کنی بگی چندوقته نگاهت میکنه چهرت برام خیلی اشناس کجا زندگی میک ...

شده خالا اینجوری صحبت کنیم بعد دوستاش صداش کردن بردنش من میخوام کلا دوست شیم بعد به نظرت زشت میشه برم بهش رک بگم میخوام دوست شیم میشه آیدی اینیستاتو بدی اگه تو هم میخوای؟

شده خالا اینجوری صحبت کنیم بعد دوستاش صداش کردن بردنش من میخوام کلا دوست شیم بعد به نظرت زشت میشه بر ...

چون فکرا خرابه مستقیم بگی ممکنه فکر کنه همجنسبازی چیزی هستی ... میتونی ادرس اینستاشو از اسم و فامیلیش پیدا کنی و فالوش کنی

یا اینکه بری بهش بگی خیلی تنهام خیلی دوست دارم تو جمعتون باشم چون حس میکنم دخترای خوبی هستین امکانش هست؟؟؟

چون فکرا خرابه مستقیم بگی ممکنه فکر کنه همجنسبازی چیزی هستی ... میتونی ادرس اینستاشو از اسم و فامیلی ...

زدم نیاورد فکر کنم آیدیش یه چیزه دیگس بعد دوستاشم یه جوری خیلی مغرورن اصلا ازشون خوشم نمیاد کلا من میخوام دو کلمه با این حرف بزنم سریع چپ نگاه میکنن میبرنش چه برسه بگم میخوام تو جمعتون باشم بعد اگه بگم خیلی کیوتی میخواستم باهم فقط دوست شیم اگه تو هم بخوای میشه آیدی اینیستا یا شمارتو داشته باشم؟ بد میشه؟

زدم نیاورد فکر کنم آیدیش یه چیزه دیگس بعد دوستاشم یه جوری خیلی مغرورن اصلا ازشون خوشم نمیاد کلا من م ...

فکر خوبیه میتونی بگی قیافت خیلی کیوته منو یاد یکی از دوستام میندازه یا فلان فامیلم میتونم ایدی اینستاتو داشته باشم اگر شخصی نیست ولی باید امادگی این جوابم داشته باشی که بگه اینستام شخصیه 😑🤣