2777
2789
عنوان

فرار کردن🚶‍♀️

716 بازدید | 42 پست

اگه یه روز از زندگی و خانواده و اطرافیان و همه وهمه دل کندی و خواستی فرار کنی با ۳۰۰ میلیون پول کجا میتونی بری که دست هیشکی بهت نرسه و با آرامش زندگی کنی؟!

اصلا تنهایی چطور میشه زندگی کرد؟

جایی خوانده بودم پایان تلخ بهتر از تلخی بی‌پایان است ولی هیچ گاه نفهمیدم چرا تلخی من تا این حد بی‌پایان است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتا با ۳۰۰ تومن ی هفته اگه بشه رفت ترکیه یا دبی ک اونم هم دسترسی راحته هم ۳۰۰ تومن تموم میشه

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

میرفتم امریکا کارتن خواب میشدم 

حداقل سلبریتیا واسه خودنمایی میان ی تیکه نون بم میدن گشنه نمیمونم 

تهشم میگن تو امریکا مرد😌👌🏻

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
واقعا با ۳۰۰ میلیون نمیشه خواهر شرمنده

اره با 300 میلیون فقط میشه دوشب رفت هتل. اما اگر یک میلیارد داشته باشم 100در صد میرم یک روستای با صفا توی شمال بدون نام ونشون تنهایی زندگی میکنم عاشق تنهاییم