2777
2789
عنوان

فرار کردن🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم میرم کیش زندگی میکنم،کیلومترها دورتر از شهرم،یک جزیره با جو شاد و مردم خونگرم و بافرهنگ،اون پول رو هم اول یه جا برا اسکان در نظر میگیرم و یه سری وسایل بعدم اول میگردم دنبال کار ،کلی مراکز فروش داره و حتما فروشنده میخان یا هتلهاش پرسنل لازم داره،یه مدت اینجور کار میکنم تا دستم بیاد چ کاری برا سرمایه گذاشتن خوبه

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
ایا شما ها هم وقتی از خونواده شوهرتون بدتون میاد از خودش هم بیزار میشین؟؟؟؟ یا من فقط اینطورم

وقتی طرف اونهارو میگیره ک اکثرا میگیره،احساس تنهایی خیلی زیاد و نارو خوردن از نزدیکترین کس

با ۳۰۰ میلیون یه چند وقت دیگه دست از پا دراز تر باید برگردی ....

حق گوی اعظم😅🤣

جایی خوانده بودم پایان تلخ بهتر از تلخی بی‌پایان است ولی هیچ گاه نفهمیدم چرا تلخی من تا این حد بی‌پایان است...
من باشم میرم کیش زندگی میکنم،کیلومترها دورتر از شهرم،یک جزیره با جو شاد و مردم خونگرم و بافرهنگ،اون ...

ایول بابا چ خوشفکری

جایی خوانده بودم پایان تلخ بهتر از تلخی بی‌پایان است ولی هیچ گاه نفهمیدم چرا تلخی من تا این حد بی‌پایان است...
ایول بابا چ خوشفکری

من خیلی اونجا رو دوست دارم ،وقتی میرم سفر دلم نمیخاد برگردم ،برا هر لحظه ش لذت میبرم،از بوی شرجی ک تو هواش هس،از بوی پاساژهاش ،از جو شادش ،هتلهاش ،دریای عالیش،مردم شیک و پیک و لارج،ماشینهای خارجیش،از اول تا آخرش چشمام برق میزنه فقط

من نهایت فکرم میره سمت خدمتکاری🤦‍♀️

با اون سیصد تومنم یه خونه ب زور میشه رهن کرد...

جدا از اینا از کارت ملی و شناسنامه و سیمکارت و کارتای بانکی ک نمیشه استفاده کرد... اون و باید چی کار کرد؟ سریع پیدات میکنن😞

من خیلی اونجا رو دوست دارم ،وقتی میرم سفر دلم نمیخاد برگردم ،برا هر لحظه ش لذت میبرم،از بوی شرجی ک ت ...

والا خوبه باز تو رفتی دیدی من نهایتا بتونم عکسش و ببینم🤦‍♀️🤣

😭🥺😞

منم دلم رو سخت کردم ،برام مهم نیس،اولها خیلی مراعات میکردم و احترام میزاشتم بخاطر شوهرم،ولی وقتی دیدم نامردی میکنه و دلمو میشکنه،منم شدم یه آدم بی احساس و بی ذوق،اینجوری از خودم محافظت میکنم و توقعی هم ازش ندارم و هرجور بتونم سرشون تلافی میکنم،اول خودم بعد بقیه

کجاشو ک نمیدونم اما میدونم با فرار کردن وپنهون شدن ب آرامش نمیرسی یه زندگی آشکارا مستقل بهترین گذینه اس

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

من میشینم درسم میخونم کنکور قبول بشم بعد میرم یه شهر دور اون سیصد تومن هم پس انداز میکنم توی زمان دانشجویی ازش استفاده میکنم و خب همونجا هم شوهر میکنم و دیگه بر نمی‌گیردم 

پا ها روی زمین ولی طرفدار پرواز!