2777
2789

همش میگه اینجارو‌نشستم اونجاشن پاک نکردم 

دیروز میگفت یه روز اومدی اینکارارو‌بکنیم‌کمک هم ولی من دلم نمیخاد بهش کمک کنم چون پارسال سر ابن قضیه یه دعوای بحثی بینمون شد، دروازه لج‌کردم خودشم خیلی تنبل و رو‌مخ هست یعنی نمیذاره یه کاریم خودت انجام بدی دخالت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسفند ماه نرید خونه مادرشوهر از نزدیکشم رد نشید😈🤣🤣🤣

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من ۱۱ سال هنوز نرفتم کمکش بره به درک عفریطه 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
اون چی مگه نوکرت بود بزرگت کرد

چه غیر منطقی میخواست بچه نیاره بچه آورده واسه دل خودش عشق و حالشم خودش کرده نهایت میتونه از خود بچه توقع داشته باشه نه از همسرش

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
وای 😑 منم سال اول عروسیم ترفتم  جنگ شد سال های بعدشم نرفتم

چی گفتن؟ 

بنظرم کار خوبی کردی همون اول نرفتی

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)