2777
2789
عنوان

از کاربر قدیمی می می ناز چیزی میدونی؟....

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 88 پست
لینک تاپیکارو اشتباه میفرستی کپی کردن پیوند بزن بعد الصاق کن

چرا بلد نیستم

ی تاپیکم خودم دارم میخواستم گزارش بزنم تو تاپیک نی نی یار که حذفش کنن هرکار کردم نتونستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی امید به زندگی داشتن خدا رحمت کنه

بله وخیلی هم نگران بچه هاش مخصوصا اونی که شبر میخورد 

الان دیگه بزرگ شده و مدرسه ای طفلکا چجور بزرگ شدن واااااقعا بی مادری سخت خدا بهشون صبربده

چرا بلد نیستم ی تاپیکم خودم دارم میخواستم گزارش بزنم تو تاپیک نی نی یار که حذفش کنن هرکار کردم نتون ...

همین صحفه بالارو ببین سمت چپ سه تا نقطه هست بزن روش نوشته کپی کردن پیوند اونو بزن

بعد جایی که میخوای بفرستش برا منم بفرست برم اونکه خبر داد ببینم

بله وخیلی هم نگران بچه هاش مخصوصا اونی که شبر میخورد  الان دیگه بزرگ شده و مدرسه ای طفلکا چجور ...

خییییلی سخته...

ی تاپیک دردودل داره از سختی درمان و وحشت زدگی خانوادش گفته

اگر بخونی گریه‌ات بند نمیاد....

بنده خدا کاربریش طوری پرطرفداره انگار هنوز زندس...

همین صحفه بالارو ببین سمت چپ سه تا نقطه هست بزن روش نوشته کپی کردن پیوند اونو بزن بعد جایی که میخوا ...

باریکلا...‌

افرین نمیدونستم

باشه الان انجام میدم ببینم میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/415367/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%b1%d8%b1%d ...

اره عزیزم از دوستای قدیمیمون بود خدارحمتش کنه خیلی خانم خوبی بود 

همسرشونم مجدد ازدواج کرده اتفاقا خانم جدیدش ی مدت تاپیک میزد بعد دیگه خبر ندارم 

بله وخیلی هم نگران بچه هاش مخصوصا اونی که شبر میخورد  الان دیگه بزرگ شده و مدرسه ای طفلکا چجور ...

هستی و اسم پسرش یادم نمیاد وقتی خاننده خاموش بودم تاپیک هاشو خوندم خیلی هم براش گریه کردم ولی یکی از کاربرا میگفت دخترشون دندون پزشکی میخونه 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
هستی و اسم پسرش یادم نمیاد وقتی خاننده خاموش بودم تاپیک هاشو خوندم خیلی هم براش گریه کردم ولی یکی از ...

فکر کنم اسم پسرش اریا بود 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
همین صحفه بالارو ببین سمت چپ سه تا نقطه هست بزن روش نوشته کپی کردن پیوند اونو بزن بعد جایی که میخوا ...

وای وای وای خواهر چرا نیست همچین چیزی ک میگی،هرچی نگاه میکنم نمیبینم