2777
2789
عنوان

از کاربر قدیمی می می ناز چیزی میدونی؟....

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 88 پست
https://www.ninisite.com/discussion/topic/415367/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%b1%d8%b1%d ...

اسم تاپیکشو صفحشو بگو بذارم

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/415367/تاپیک-هرروز-من-میمی-نازم-اومدم-سهم-دعای-امروزم-رو-ا ...

مرسی❤

چرا من نمیتونم اینکارو کنم؟

ی تاپیک دارم میخوام حذف بشه هرکاری میکنم نمیتونم اینطور لینکش رو برای نی نی یار حذف بفرستم

مرسی❤ چرا من نمیتونم اینکارو کنم؟ ی تاپیک دارم میخوام حذف بشه هرکاری میکنم نمیتونم اینطور لینکش رو ...

من همون رو کپی کرد
تو کادر ارسال نظر اولین گزینه( زنجیر) اونو بزنید جای url لینک رو بزارید و تیک باز کردن در برگه جدید رو هم بزنید امتحان کنید اطلاع بدید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

من همون رو کپی کرد تو کادر ارسال نظر اولین گزینه( زنجیر) اونو بزنید جای url لینک رو بزارید و تیک باز ...

خیلی ممنونم ازتون خیلی لطف کردید❤❤❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سنندج از گوگل بیا تو برنامه فک کنم شما با مرورگرای دیگه میاین

همشهری . مرسی

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭