2777
2789
عنوان

اونایی که بختیاری بلدن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 160 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این یعنی چی من نمیدونم

یعنی دردت ب کل بدنمم

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
دومن😄

جون خیلی خوشحالام بالاخره یکین ا فارسون دیوم

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
یعنی دردت ب کل بدنم 

چه احساسی

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
حالا اونا رو نگفتم که جو عاشقانه بهم نریزه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نه اتفاقا بدردش میخوره اگه یبار پسره گفت دلپیچه دارم اسی بهش میگه گل برنجاس بخور عاشقونه تر میشه😂😂😂😂

به پاسبانی اوقات خویش مشغولم ،به هیچ کار جهان هیچ کارنیست مرا☝
ماره خوردم   مو هم ایطورم

شما کجایی عزیز

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
همون بو مادرانه 

اها

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
اسی عربی یادت بدم که بهش ابراز احساسات کنی کمترم خجالت میکشی 😂😂😂😂😂😂😂

عربی بلد نیس اخه🤣😂😂😂😂

بگو هر که ناره چی تونی ذوقش و چینه

معنیش چیه

یعنی فدات بشم قربونت بشم 

اینم خوبه