2777
2789
عنوان

اونایی که بختیاری بلدن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3810 بازدید | 160 پست
فداتوم خورزا خت مال کجنی

مام طرفا فارسون

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دردت ب لاشوووممم رووود

ترجمه هم کنین😂

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
منم فارسونم😁

عزیزوومم

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
این یعنی چی من نمیدونم

دردت بخوره تو لاشه ام و هیکلم🤣

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
ترجمه هم کنین😂

یعنی دردت ب کل بدنم 

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
اری میگیم بوگوتوهم

حالا یه موقع دیگه منم به اون میگم😂

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
منم فارسونم😁

بی بریم فلکه گوجون چی پهن کردنه دم حوزه بستونیم🤣

بگو زونیامی گگه😂 شوخی کردم  بگو سیقت بام😂 نپرین من لر لرستانم ولی با بختیاریا بزرگ شدم

سیقت بام چی میشه؟