2777
2789
عنوان

چی بخورم ؟انرژیم زیاد شه

3380 بازدید | 18 پست

آنفلوآنزا گرفتم دو سه روزه 

امروز پریودم شدم اصلا حتی نمیتونم پاشم بشینم 

چی بخورم انرژیک زیاد شه خیلی بیحالم خونم بو غم گرفته بچه هام طفلی ها گرسنه ان خودشونم مریضن ولی من بیحالو خستم انگار

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم به شخصه چون سرکار میرم همیشه قرص انرژس زا دارم جوشان انرژی زا از داروخونه بگیر 

جوشان ویتامین c هم بگیر 

خودتو ببند به میوه و غذاهای مقوی 

جگر کله پچه اینجور چیزا

پسته هم که گرونه بگم برو بگیر   

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

یه یا علی بگو با همون بی حالی پاشو یه نیمرویی چیزی واسه بچه ها بزن. یا اگه میتونی برنج بریز تو پلوپز راحته که...گناه دارن. 

واسه انرژی هم اگه عسل داری لیمو و عسل و آب مخلوط کن بخور. اگه لیمو نداری عسل با آب. 

بعدشم هر وقت حالت بهتر شد و تونستی تا فردا یه غذای مقوی خوب بپزد بخور...

اگر آمپول نوروبیون خارجی کسی بتونه بزنه برات خوبه.ده روز بعدم بزن .و توی یخچال نگهداری میکنن محض اطلاع گفتم البته.

و جگر گوسفندی تازه و مطمعن پیدا کردین نیمه کباب خیلی تاثیر داره شاید نیم ساعته متوجه بشید حس و حال گرفتین.لیمو شیرین و آب هویج هم حتما بخورید

زنده باشید ایشالله

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com