2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتن دکتر؟؟

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

عزیزم دختر منم همینطور بود ...اب نمک ..با اب ولرم درست کردم با سرنگ آروم آروم روزی دوبار میریزم تو بینی دخترم ...باور کن خیلی خوب شد ...اب نمکم هر شب غرغره کنن ....شربت عشقه و اویشنم کنارش بده ولی همون اب نمک چاره کاره

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲

من برای سرفه خودم که حدود۱ماه بعداز انفولانزا ادامه داشت به توصیه همکارم عنابو صبح دم کردم تو فلاسک تاشب ازش خوردم.کامل رفع شدخداروشکر

حدود۶،۷تا عنابو نصف کردم.گذاشتم تو فلاسک اب جوش بعد از چند ساعت که خوب غلیظ شد شروع به استفاده کردم

دردم از یار است و درمان نیز هم

دستگاه بخور سرد روشن کن بالا سرشون خیلی خوبه 

عسل و آبلیمو ترجیحا طبیعیی خیلی بهتره با آب جوشیده گرم مخلوط کن بده عالیه برا سرفه 

نشاسته هم خیلی خوبه 

سوپ هم درست کن حتما 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤