2777
2789

آدم مذهبی افراطی نیستم،ولی یه چیزایی رو باور دارم، بگید حرفام درستن یا غلط؟؟ اگه غلطن لطفا برام دلیل بیارین،نظرتون برام محترمه...کامل بخونید جواب بدین، ببخشید زیاده❤️

تو هر جامعه ای...👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

وقتی پشت سر یه نفری حرف میزنی بدشو میگی،هزار تا دروغ پشت سرش درست میکنی حتما اون دوست نداره ناراحت میشه و هیچ آدمی دوس نداره که دیگران پشت سرش حرف بزنن یا مسخرش کنن(و خدا گفته غیبت گناهه دروغ گناهه، مسخره کردن گناهه، بنده من اینو انجام نده).......هیچ آدمی دوس نداره شوهرش بهش خیانت کنه چون زن های زیبا تر از اون هستن، که میتونه بره با اونا خوش بگذرونه هر زنی دوس داره شوهرش فقط مال خودش باشه، چشمش به زنای دیگه نباشه، و این بدحجابی من باعث میشه که یه زندگی از هم بپاشه، بچشون آرامش نداشته باشه چون تو خونشون هر روز دعواس، خوب اقاهه وقتی من بدحجاب رو ببینه دلش میخواد، شبش هم میره با زنش دعوا میکنه چون زنش مث زنای بیرون خوشگل و داف نیست(خدا گفته حجابت رو رعایت کن،  خانومی تو خوشگلی ، خوشگلیت رو به بقیه نشون نده چون بده، هم برا خودت که امنیتت رو از دس میدی، همه مردا هوس باز دنبالتنن و هم برای جامعه، به مرد گفته به زنای نامحرم نگاه نکن چشمات رو کنترل کن چون زندگیت رو از دست میدی ، آرامش از زندگیت میره )......یه سری از افراد اینقدر پول دارن که آخرین مدل ماشین سوارن، ولی مثلا همسایشون، یدونه ماشین هم نداره ، یه نفری انواع غذا های گرون رو میخوره همسایش نون شب نداره که بذاره جلو زن و بچش، چی میشد که ماها به هم کمک میکردیم، دنیا قشنگ تر نمیشد، آیا؟ مثلا منی که پولدارم اگه لباسای خوشگل مشگل بپوشم‌دوستم که نداره خوب دلش میخواد، غصه میخوره، خب گناه داره🥺میتونم به جای اینکه یه مانتو مارک و گرون بخرم، یه مانتو مناسب بخرم و بجاش به دوستمم کمک کنم، اونوقت اونم خوشحال میشه(خدا گفته از مالت زکات بده، پرخوری نکن، اصراف نکن، به فقرا کمک کن، ساده زیست باش، فخر فروشی نکن، چون نه برا خودت خوبه نه جامعت)...... مثلا یه نفر دوست پسر داره، بعد از دوست پسرش باردار میشه،< ببخشیدااا این حرفوو میزنم بخدا هیچ منظوری ندارم فقط دارم نظرم رو میگم>، حالا تکلیف اون بچه چی میشه، سقط!!آیا بچه گناه نداره که ما داریم ، زندگی رو ازش میگیرم و میکشیمش، یا بدنیاش بیاریم، حالا بچه بیچاره، نه بابا درست حسابی داره نه مامان نه یه خانواده، هم زندگی دختر خراب میشه هم پسر آرامش از زندگیش میره، یا حالا با دوس پسرش، یا بالعکس کات کرد بعدش ازدواج کرد، تو ذهنش کارای دوس پسرش رد میشه همش مقایسه میکنه اون خوشگل تر بود با شوهرش دعوا میکنه، شوهرش اونو کتک میزنه بعدشم که شاید طلاق و هزار بدبختی، مگه ادیگه میتونن یه زندگی با آرامش رو تجربه کنن دیگه،،از همون اول بهتر نبود که ازدواج می‌کرد دور دوس پسرو این چیزا نمیرفت، زندگی سالم و شادی داشت شوهرش اونو دوس داشت اون شوهرش رو دوست داشت زندگی سراسر عشق و آرامش😍(حالا خدا گفته نامحرما نباید به هم دست بزنن، نباید یا پسر نامحرم گرم بگیری و بالعکس، نباید رابطه داشته باشی باهاش ، گفته فقط ازدواج کن ، رابطه نامشروع نداشته باش ، زنا نکن برا خودت بده...)

حرفامو قبول دارین؟؟؟یا من اشتباه فک میکنم؟

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان میان درمورد حجاب میگن خب چشاشونو درویش کنن نگاه نکنن 😑🤕😑

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

حرفتون رو قبول ندارم 

پوشش یا عدم پوشش 

موضوعی نیست که سلامت زندگی طبق اون دسته بندی بشه 

مردی که با دیدن مو و بدن یک زن دیگه 

کل زندگی خودش رو میبره زیر سوال،بیمار هست 

مقصر اون خانم با نوع پوشش خاص خودش نیست 

درمورد وضع مالی،ما باید یاد بگیریم حسرت نخوریم 

چون موقعیت و جو زندگی هر کسی متفاوت هست 

سبک زندگی اونی که ماشین خفن داره با اونی که پراید داره هم بسیار متفاوته 

پس رعایت،بی معنی میشه 

درمورد سقط جنین موافق هستم که پیشگیری بهتر هست 

اما اینکه دوست پسر بد هست و باعث مقایسه میشه،موافق نیستم 

تجربه ارتباط با پسر،نیاز هست 

اعتقادی به محرم و نامحرم ندارم 

مهم اینه انسان باشیم،همین 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

شرایط ازدواج برای تعبیر حرف شما برای همه نیست گلم،قبول دارم قبح خیلی مساعل ریخته و منظورم این نیست کسی ک شانس ازدواج نداره باید بره رابطه برقرار کنه ولی حس میکنم این گرونی و فشار خیلی روی آدما و ازدواج اثر منفی گذاشته،اونیکه ازدواج کرده زندگیش از فقر میپاشه ناخواسته مجبور میشه دزدی کنه یا زن دوم متاهل بشه،همش ک دست ما نیست 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

معلومه که قبول دارم

همه رو درست گفتی کاملا

ولی آدما غافلن و یادشون میره که خدا ازشون چی خواسته

میل و علاقه‌ی خودشونو به خواسته‌ی خدا ترجیح میدن و بعدش که عواقب کارهای خودشون دامنشونو گرفت از خدا و روزگار شاکی میشن

یک نفر مانده از این قوم، که برمی‌گردد❤️

برای بحث حجاب و خیانت اشتباه میکنید

اولین و اخرین تعرضی که یه من شد تو ص۱۳ سالگی بود که با چادر بودم بدون ارایش و یک مشت سیبیل از رکی چادر دست کشید ب بدنم و تیکع انداخت

پس ذات بد مردهابه پوشش ربطی نداره

زیبایی های یک زن از صورتشم پیداست پس مردی که با دیدن زیبایی بیشتر همسرشو ترک میکنه و فکر خیانت به سرش میزنه دیدن صورت هم کفایت میکنه براش

چادر هم هیچوقت به معنای حیا نیست چ بسا بیشمار چادری دیدم که فجیعانه دور از شان رفتار کردن

هر ادمی براش راه وسوسه زیاده خودت باید متعهد باشی منم میرم خیابون خیلی از همسرم زیباتر میبینم پس باید به خودم حق بدم که خیانت کنم‌؟

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

اون خانوم هم میتونه خودشو برای شوهرش تو خونه خوشگل و داف کنه خوب ... حتی لباسای خیلی باز تری هم میتونه بپوشه ک تو جامعه کسی اجازه نداره بپوشه

اقایی ک با این چیزا زنشو ول میکنه مشکلش از جای دیگه اس 

فلسفه ی ازدواج ینی من این خانوم و آقا رو انتخاب کردم تا آخر عمر چشمم همسرمو میبینه وگرنه از اون خشگل تر، پولدار و بهترم هست 

راهش اینه آدم درست و متعهد پیدا کنین نه اینکه سر و روی بقیه رو بپوشونین یا نزارین چش شوهراتون به هیییییچ خانومی بیوفته