2777
2789
به منم گفت تا چهاده روز کاری به ابروهات نداشته باش شما روز اول ابروهات قرینه بود؟من احساس میکنم با ه ...

گلم مبارکت باشه تا چند ماه نزدیک یکسال هی تغییرات داره ولی بعدش دیگه برای همیشه راحت میشی بعد کاشت میریزه  باز درمیاد نگران نباش مثل موی نوزاد برای من میگفت هر روز بخیه های پشت سرم رو شستشو بدم و ابروهامو با اسپری بشورم پماد بزنم مراقبت هارو خوب انجام بده تاخواب ابروهات خراب نشه فقط دوهفته ی اول یکم مراقبت میخواد ۳۰درصد کار  کاشت کار و تیمشون مهمه ۷۰درصد مراقبت های بعدشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  انشاالله که خیلی زود حالت با دیدن ابرو های خوشکلت خوب میشه😍 یه سوال داشتم  ...

سلام گلم خیلی ممنونم ...

بله دائمی هست... بعد  یک سال هم مثل ابروی معمولی میتونی با موچین برداری

گلم مبارکت باشه تا چند ماه نزدیک یکسال هی تغییرات داره ولی بعدش دیگه برای همیشه راحت میشی بعد کاشت م ...

مرسی عزیزم ...میدونم ریزش طبیعیه... پشت سرم هم گفت هر روز بشور ولی ابروهام گفت پنج روز آب نزن بعدش برو حموم

پهن هست ولی نه خیلی  من 6تومن دادم شما چقد صحبت کردی

مبارکتون باشه ، ببخشید نحوه خوابیدن رو میگید من خواب خیلی واسم مهمه و اینکه دردش چجوریه ، کجا رفتید ، ممنون میشم راهنمایی کنید

آره ولی شیاف داده استفاده میکنم از همه بدتر اینکه گفته به پشت بخواب منم اصلا عادت ندارم به زور تا صب ...

اسی راسته که میگن باید نیمه نشسته خوابید مثل صندلی ولو ، یا مثل تخت بیمارستان 

و اینکه شما از بالشت یو استفاده کردی ؟

به منم همین گفت ولی تونت خوندم روزی دوبار باید شسته بشه گیج شدم

عکس بذارببینیم اسی

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
من مشهدم حدود ۱۰ روزه کاشتم همش عذاب وژدان دارم میگم هم هزینه ک حدود۱۵ میلیون شد باازمایش ودارو ،بدت ...

وای خدا راست میگین ، مبارکتون باشه ولی فکر کنم پشیمون شدم برم ، منم وقت دارم بعد عید 

نه گلم به پولشم نیست حالا اینجاک رفتم خدایی کادرمجرب وخبره بودن .فقط اولش نگفتن این همه بخیه ودنگ وف ...

وای خدا پشیمون شدم ، الان بهترین ، نظرتون بر نگشته ، قیافتون تغییر کرده؟