2777
2789
عنوان

پروفایل

126 بازدید | 6 پست
بعد سالها اومدم سایت ایمیل قبلیمو ندارم خواستم ویرایش کنم جدید وارد کنم به هیچ طریقی نشد 

بعد اتفاقی بقیه گزینه ها رو یک نگاهی انداختم کشور رو دو تا گزینه آمریکا و ایران زده اونوقت هر کار کردم اون هم خودکار رو آمریکا تنظیم و اصلا نمیشه تغییر داد !!! 

لطفاً چک کنید ببینید برا شما هم اینطوریه یا فقط من جسمم ایران و روحم آمریکا 😐😂

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

صبر کن نی نی یار رو تگ کنم ازش بپرس 

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_3  

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
صبر کن نی نی یار رو تگ کنم ازش بپرس  @نی_نی_یار_پنج     @نی_نی_یار_3   &nb ...

ممنون

نی نی یار ۵ اگه تشریف آوردین چند روز بهتون پیام دادم لطفاً اون هم چک کن !

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون نی نی یار ۵ اگه تشریف آوردین چند روز بهتون پیام دادم لطفاً اون هم چک کن !

خواهش میکنم 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

برا کشوندن نی نی یار ظاهراً باید از کلمات مسمومیت مدارس ، تورم ، دلار ، طلا و....استفاده کنم 😐

ممنون نی نی یار ۵ اگه تشریف آوردین چند روز بهتون پیام دادم لطفاً اون هم چک کن !

مشکل کشور فنی درست میشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

مشکل کشور فنی درست میشه

لططلا راجب تغییر نام کاربری هم کمک کنید اسم قدیم برا ده سال پیش بوده اونموقع بچه هام کوچک بودن الان دم دامادیشون شده 😁 با تشکر