2777
2789
عنوان

شوهرم بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 11163 بازدید | 174 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چی بگم حرفت حقه دیگه باید کنار آمد شاید روزی  به خودش بیاد .بدبختی اینجاست همیشه تو رابطه ...

درسته... 

خیلی خوبه که قبول دارین کاش مردهای اطراف مام اینطور بودن😔💔

آبی به رنگ احساس من💙
درسته...  خیلی خوبه که قبول دارین کاش مردهای اطراف مام اینطور بودن😔💔

حیف که نمیشه اینجا همه چی رو گفت .منم یه جورایی درد شما رو دارم واقعا وقتی پات گیر میکنه دیگه گیری سر دوراهی هستی یا یه جای گیر  میکنی  که ن راه پس داری ن راه پیش 

حیف که نمیشه اینجا همه چی رو گفت .منم یه جورایی درد شما رو دارم واقعا وقتی پات گیر میکنه دیگه گیری س ...

مهم اینه که نزاری بیشتر از این بشکنی.... 

واقعا بعضی موقع ها به خودم افتخار میکنم... با این سن کم چه ها که تجربه نکردم🙂

آبی به رنگ احساس من💙
مهم اینه که نزاری بیشتر از این بشکنی....  واقعا بعضی موقع ها به خودم افتخار میکنم... با این سن ...

ما نسل سوخته ها همه مون تو این سن کم داریم می‌سازیم هرکسی هر دردی داره درد های رنگارنگ

اسی من امروز شوهرم نزدم ولی بابام چنان زدم که هنوز که هنوزه گردنم درد می‌کنه نمیتونم تکون بدم 

طوری زدم که بعد نیم ساعت بی هوش شدم تا ساعت ده شب⁦☺️⁩💔

الانم اومد خونه میخواست انکار کنه که من از عمد نزدم ولی محل بهش نذاشتم و بلند شدم اومدم توی اتاقم درو قفل کردم 

بهش پیام دادم کلی بد گفتم و نفرین 

کاش میمردم ولی این روزو نمیدیدم

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

عزیزم تا حدودی از تاپیک هاتو خوندم 🥺 خیلی شبیه به خودمی منم همش اوایل زندگیمون دعوا داشتیم خیلی شدییییید آخرین باری که دعوای شدید داشتیم ک تا پای طلاق رفتم انگشت دستمو شوهرم شکونده بود بخاطر اینکه گوشیمو میخواستم بگیرم ازش فقط همین پس بهتره ک کم محلی کنی و حالا بعد اینکه خودش اومد و آشتی کردین انشاالله باهاش با خوبی صحبت کن بگو لطفاً دیگه هر مسئله ای رو بازگو نکن برای خانواده ات اونام غصه میخورم و فلان خرش کن خلاصه یه جوری برات از ته قلبم دعا میکنم ک شوهرت پشیمون بشه بشدتتتتت و ازت معذرت خواهی کنه و زندگیتون به شیرینی عسل بشه 🥺❤️❤️❤️❤️ چون دردی ک داری می‌کشی رو خوب میفهمم💔

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️