2777
2789
عنوان

شوهرم بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 11163 بازدید | 174 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگه بدتر واقعا بچه دارم بشید به اون بچه ظلم میکنید همون بهتر بچه دار نشدید .اما نباید بزارید شو ...

طلاقم میگرفتم زندگیم از این بهتر نمیشد😔

من انقدر احمق بودم که تو همین نی نی سایت (قبلا) با مردا هم صحبت نمیشدم و قبلش جنسیتشون رو چک میکردم.... 

تا صحبت ساده من خیانت به شوهرم نباشه!!! 

ولی شوهرم بدجور منو شکست.... 

بهش گفتم یا طلاق یا بدون بچه و ازادی من:) 

اونم گفت طلاقت نمیدم پس دومی.... 

دختر محجبه ای که یه روز عاشق حجابش بود الان دیگه هیچی براش مهم نیست.... همشم تقصیر اون لعنتیه.... کلا منو عوض کرد... از این تغییر راضیم... دیگه احمق نیستم

آبی به رنگ احساس من💙
بزار انقدر خیانت کنه که بمیرع برام مهم نیستش قلبمو خورد کرد... 

بنظرم اگه شده واسه ترسون دنش هم شده الکی بگی منم مثل خودت میخوام بهت خیانت کنم بینم چی میگه شاید به خودش بیاد

طلاقم میگرفتم زندگیم از این بهتر نمیشد😔 من انقدر احمق بودم که تو همین نی نی سایت (قبلا) با مردا هم ...

الان باید شما هم مثل خودش رفتار کنی تا به شاید یکم آدم شد به خودش آمد 

چطوری الان باید رفتار کنم واقعا؟

میتونی قهر کنی بری خونه بابات؟خانواده اش اگه باهات خوبن بهشون بگو ک سر این مسائل همش بحث بینتون پیش میاد اگه هم ک باهات خوب نیستن بازم اعتراض کن و قهر کن بخاطر سیلی ک زده امااااا اگه میدونی قهر کنی بری دیگه سراغت رو نمیگیرن نرو ‌‌‌‌‌‌‌ولی حسابی بی محلش کن خودش  پشیمون میشه مثل چییی جوری رفتار کن ک انگار تو خونه نمیبینیش انگار ک خودتی فقط

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

بنظرم اگه شده واسه ترسون دنش هم شده الکی بگی منم مثل خودت میخوام بهت خیانت کنم بینم چی میگه شاید به ...

بعد خیانت اولش همین کارم کردم... با یه پسر صحبت کردم... بدجور قاطی کرد ولی باز یادش رفت انگاری🙂

دفعه دوم دیگه گفتم حس میکنم با یه حیوون دارم زندگی میکنم... به خدا میسپارمت... هر غلطی دلت میخواد بکن... ولی یادت باشه اگه روزی به من گیر بدی بدون در نظر گرفتن هیچ چیز دیگه ای طلاق میگیرم ازت! 

بخوام از شوهرم بگم کاملا به خوی عوضی بودنش پی میبری... 

ولی دیگه بیخیالش شدم...  چندبار به سرم میزنه بیام با یکی از همین جایی ها دوست شم ولی به نظرم بچگانه ست!  اب که از سر گذشت... چه یک وجب چه صد وجب:) 

آبی به رنگ احساس من💙
هیچوقت فکر نمیکردم زندگی متاهلی انقد برام سخت باشه هیچوقت چقد فکر میکردم باهاش خوشبخت ترینم حالا د ...

زندگی مشترک همینه فقط از دور قشنگه 💔

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

میتونی قهر کنی بری خونه بابات؟خانواده اش اگه باهات خوبن بهشون بگو ک سر این مسائل همش بحث بینتون پیش ...

خانوادش رو طلاق دادن من کمر همت بستن 

خونه بابام جایی ندارم برم

بابام گفت رفتی ولی هر چی شد پای خودت حق اینکه رو من حساب کنی رو نداری

بخاطرش تو روی بابام موندم

خانوادش رو طلاق دادن من کمر همت بستن  خونه بابام جایی ندارم برم بابام گفت رفتی ولی هر چی شد پ ...

شوهرت دوست داره؟فقط مشکلتون سر همین رفتار شوهرته؟

بعد خیانت اولش همین کارم کردم... با یه پسر صحبت کردم... بدجور قاطی کرد ولی باز یادش رفت انگاری🙂 دف ...

والا چی بگم حرفت حقه دیگه باید کنار آمد شاید روزی  به خودش بیاد .بدبختی اینجاست همیشه تو رابطه یه زن مرد همیشه اون کسی  که ضربه میخوره زن .مرد عین خیالش نیست این نشد یکی دیگه اما زن بیچاره یکبار ازدواج کنه طلاق بگیره مردم به دید دیگه بهش نگاه میکنن و همیشه زیر ذربین همه است 

الان باید شما هم مثل خودش رفتار کنی تا به شاید یکم آدم شد به خودش آمد 

کسی کع ذاتش کثیفه کاریش نمیشه کرد... 

مثل این میمونه شیطان باز فرشته بشه:) 

ترجیح میدم به خاطر اون عوضی، شیطان نشم و پاک بمونم... 

چون روح خودم سبک تره... 

آبی به رنگ احساس من💙