2777
2789

روز ۲۰ سیکلمه امروز لک اومد ازم تا حالا سابقه نداشته ده روز قبل لک بیاد  یکمم اومد و تموم شد در حد چند قطره بود و ببخشید  یکمم با ترشحاتم خون اومد همین  پهلو چپم خیلی درد میکنه چند روزیم هست ک پای راستم درد میکنه بنظرتون میتونم امیدوار باشن؟؟

منم ۱۰روز مونده به موعدم هنوز هیچ خبری نیس.انشالله باردار باشی گلم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترا  من هرماه مثلا ۱ پری میشم ماه بعد باز ۱ پری میشم سیکلم ۳۰ روزه اس؟؟؟البته بعضی وقتا یکی دوروز عقب میفته

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
انشاللع دوتامونم باردار باشیم این ماه گلم❤️

انشالله خدا از دهنت بشنوه خسته شدم از انتظار

دخترا  من هرماه مثلا ۱ پری میشم ماه بعد باز ۱ پری میشم سیکلم ۳۰ روزه اس؟؟؟البته بعضی وقتا یکی د ...

اره عزیزم  سی روزه میشه دیگ ولی خب وقتایی ک عقب میوفته دیگ اونموقع سی روز نیست

اره عزیزم  سی روزه میشه دیگ ولی خب وقتایی ک عقب میوفته دیگ اونموقع سی روز نیست

اره انشالله این ماه باردار باشیم 

منم مثل شما بیست سیکل لک بینی داشتم با ترشح کلی علایم داشتم ولی امروز پریود شدم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
منم مثل شما بیست سیکل لک بینی داشتم با ترشح کلی علایم داشتم ولی امروز پریود شدم

عهه ای بابا خب وقتی حامله نیسیم چرا اینهمه ادم علائم میگیره و دلش خوش میشه🥲

انشالله ب زودی باردار بشی عزیزممم

برات دعا میکنم عزیزم توام برا من دعا کن  چن ماهه اقدامی؟؟

اانشالله دامنت سبز میشه گلم.الان ۲ماه که دارو میخورم  ولی ۴ماه  اقدامم