2777
2789
الان چی کار کنند . ندیده بگیرند ؟ پدر دوستم خیلی خوب و مهربون بود . عاشق زنش بود . یک مرد سرشناس ه ...

من بودم طلاق میگرفتم باید فرار کنه سرش بخوره به سنگ بعد به غلط کردن افتاد آدم حسابش نکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چی کار کنند . ندیده بگیرند ؟ پدر دوستم خیلی خوب و مهربون بود . عاشق زنش بود . یک مرد سرشناس ه ...

نباید درباره پدرشون چیزی رو علنی کنن یا اجازه بدن مادرشون متوجه بشه 

بجاش برن گوش اون خانم کصافطو بپیچونن 

یه کاری کنن از زندگی این دوتا بره بیرون 

تهدید یا هرچیز دیگه 

به پدر هم بگن رابطه رو تموم کنه وگرنه علنی میکنن( چون میگی سرشناسه احتمالا ترس به جونش بیفته)

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

داداش دوستم خیلی حالش بد بود . 20 سالش هست . فکر کن !!! بری خونه و یک زن رو با بابات .....

تو اتاق قایم شده بوده

بهش گفته بیا برو گمشو

باباش گفته مشتری هست مشکل داشته گفتم بیا اینجا حل کنیم

پسر ش گفته حیا کردم تو اتاق نیومدم ، چرت نگو

کلی گریه کردند دو تایی

به من که گفتند 

خودم حالم خرابه

به هیچ کس نمیشه گفت

دو تا خونه دارند 

یکی حالت انباری داره و داداش اونجا برای کنکور و دانشگاه درس میخوند . زنه رو برده خونه انباریه   

نباید درباره پدرشون چیزی رو علنی کنن یا اجازه بدن مادرشون متوجه بشه  بجاش برن گوش اون خانم کصا ...

چه طور زنه رو پیدا کنند یا آدرس خونه اش رو ؟ یواشکی ؟ تعقیب پدرشون ؟ نمیشه که تابلو میشند 

چه طور زنه رو پیدا کنند یا آدرس خونه اش رو ؟ یواشکی ؟ تعقیب پدرشون ؟ نمیشه که تابلو میشند 

بلاغره یه دوبار که باباشونو زیر نظر بگیرن یا گوشیشو چک کنن میتونن به خانمه برسن

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

داداش دوستم خیلی حالش بد بود . 20 سالش هست . فکر کن !!! بری خونه و یک زن رو با بابات ..... تو اتاق ...

ای بابا ، چه ضربه ای خورده داداششه 

به نظرم جلو باباعه باید وایسن وگرنه پرو میشه 

حالا حتما که نباید ابرو ریزی راه بندازن 

همینقدر که زنه رو بترسونن و باباعه رو تهدید کنن حساب کار دستشون میاد

سلام عزیزم اون تاپیک چرا صلوات میفرستید نخاستم پیام بزارم خاستم اینجا بزارم بگم  جواب کسی رو نده حیفه اسم کاربریت بخاطر یه عده بی ارزش لغو بشه جوابشون نده دیگه هدایت نمیشن اینا امام زمان خودش بیاد انشالله حالی کنه 

😊

اللهم عجل لولیک الفرج 💚