2777
2789
عنوان

جن (ورود خانومای باردار ممنوع)

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این آدم روانی بوده چرا نبردنش فوق تخصص مغز و اعصاب و فوق تخصص اعصاب و روان

خیلی خوب بود درعرض چند ساعت اینجوری شد وتا یک هفته ادامه داشت حتی اعضای خونواده جن دیده بودن  خوب شد و با بدن پر از زخم و چنگ و کبودی

دختره تعریف میکرد که عروسی کردن و رفتن امارت پایینی خونه پدر شوهرش برا زندگی،،توی جنوب کشور بود،،،صبح شوهرش میره سرکار،اینم توی خواب و بیداری حواسش بوده که شوهرش داره اماده میشه و خداحافظی کرد ازش،چند دقیقه نگذشت دیدم شوهرم برگشت،،،توی همون حالت بهش گفتم چرا برگشتی،،میگفت توی فاصله چند متری من وایساده بود و حالا صداش،صدای شوهرم ولی لباساش یه چی دیگه، و پشتش به من بود،،،یهو توی همون حالت که پشتش به من بود سرش کامل  یه دور چرخید سمت من و بدنش اصلا تکون نخورد ،،یه آدم کچل،که صورتش هیچ زاویه ای نداره،گرررد گرد،،،من و نگاه میکرد و لبخند میزد،،میگفت فقط فرااار کردم و از اون روز،روز خوش ندیدم

خیلی خوب بود درعرض چند ساعت اینجوری شد وتا یک هفته ادامه داشت حتی اعضای خونواده جن دیده بودن  خ ...

یعنی فقط چند ساعت اینجوری شده؟  یه دفعه خود به خودی اینجوری شده بی دلیل بعد خود بخودی خوب شده؟ 

اعضای خانواده جن دیدن واقعا؟  چه شکلی بوده؟ 

آدم از خونه فرار میکنه چه طوری موندن زندگی کردن اونم با یه آدم اینجوری؟ 

چطوری خوب شد؟ 

دختره تعریف میکرد که عروسی کردن و رفتن امارت پایینی خونه پدر شوهرش برا زندگی،،توی جنوب کشور بود،،،صب ...

چرا و به چه دلیل باید جنها وارد حریم انسانها بشن و اینکارهارو بکنن؟  علتش چیه و چه سود نفعی براشون داره؟ 

چقدر عجیبه ولی من خیلی جاها خوندم جن زدگی اصلا وجود نداره

منم خوندم جن زدگی وجود نداره یه مدت خیلی میچرخیدم از هر جایی میتونستم اطلاعات کسب میکردم. 

بیشتر از روحانیون و قرآن و کارشناسان مذهبی