2777
2789
عنوان

جن (ورود خانومای باردار ممنوع)

1223 بازدید | 47 پست

امشب تنهام و بیکار ،مثل چییییی هم میترسم،اما گفتم یه کم دور هم خود آزااااری کنیم😅هر چی از جن میدونی،خاطره ای خودت داری یا شنیدی،بیا امشب بگو😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

. ی خانمی با جن ها در ارتباط بود 

سر درد منو ک  یه سالی همراهم بود خوب کرد 

اول ب کمک جنها  انگشتهای دستمو باز کرد ک معتقد شدم 

عشقمم میگفت تو خونه اش ک 1 ماه با خانوادم زندگی کرده بودیم، قسم میخورذ  جن ها  با صدای من، 0 شبها صداش میزنن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

جن ولی من یه آدم ایده عالی تو ذهنم ساختم که مثلاً خودمم یه دختر زیبا و موفق 

بعد به آدمی دیدم که همون مشخصات رو داشت حتی اسم برادرش ...

البته یه سری تفاوت هم داشتا ولی اصلا شوک شدم دیدمش

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               

یه شب تو یه خونه کوفتی خوابیدم ک جن قبلا توش رفت و آمد میکرده بخاطر دعا و نمیدونم این چیزا ک تو خونه گذاشته بودن جن ها دیگ نمیتونستن وارد شن

راست و دروغش با صاحبش :| صداهایی ک شنیدمم سعی میکنم بزارم پای توهمات😐

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

پدربزرگ پدر مادرم میگه باهاش حرف زده حتی ی دونه سنجاق هست تو خانواده مون

اون زندانش کرده بوده بعد جن گفته ولم کن که به ۷ نسل ت نزدیک نمیشم

الان هم حامله ها یه چیزی از خانواده میگیرن تا نترسن

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

من ک خاطره ندارم ولی عموم ی خاطره خنده دار داره ازشون میگفت جوون ک بودم زیر درختی دراز کشیده بودم

بعد ی گروه ازشون اومدن سمتم صدای سم میده پاشون دیگه بعد میگفت من ترسیده بودم همونجا تکون نمیخوردم از سر جام 

بالای سرش واستادن کلی عموم و مسخره کردن و خندیدن و رفتن 🤣

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.