2777
2789

خیره ان‌شاءالله

خیلی خواب خوبیه خیر و سعادته

خوابت و برا کسی تعریف نکن مخصوصا زمانی که خواب ائمه رو میبینی

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیره ان‌شاءالله خیلی خواب خوبیه خیر و سعادته خوابت و برا کسی تعریف نکن مخصوصا زمانی که خواب ائمه ر ...

من که ندیدم یکی از اشناهامون ولی خواهرم میگه چون ائمه زجر کشیده بودند اون کسی که این خواب ببینه تو دنیا زجر میکشم ولی تو اخرت سعادتمنده 

چرا

پیامبر فرمودند که نگین

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
من که ندیدم یکی از اشناهامون ولی خواهرم میگه چون ائمه زجر کشیده بودند اون کسی که این خواب ببینه تو د ...

نه عزیزم درسته که اهل بیت زجر کشیدن ولی دیدنشون جز خیر و سعادت نیست

حالا بعضی ها سعادت دارن تو خواب بهشون توصیه هایی هم میشه که دیگه خوشبحالشونه 

عالیه انشاالله ک برات خیر باشه ، من چند سال پیش یه مشکل خیلی بزرگی داشتم خیلی بیتابی میکردم خیلی گریه میکردم شب و روزم فقط اشک و آه و ناامیدی بود ، یه شب خواب دیدم یه خانوم نورانی اومد پیشم نشست ۲ تا دستشو گذاشت رو صورتم  گفت من فاطمه ام فقط نگام کرد ، از اون روز به بعد همه چی عوض شد ، نمیتونم بگم چه مشکلی داشتم ولی اون بحران زندگیم به طرز عجیبی ناپدید شد،امیدوارم  برا شما هم خیر باشه انشاالله 

چی بهت گفت پیغمبر

صورتش معمولی بود. هیچ جوری نمیتونم توصیفش کنم. 

ازین قیافه هایی که میکشن، نبود. اما همه چیش موزون بود. 

یه صحنه هایی نشونم داد که توضیحش طولانیه و البته  دلم میخواد برا خودم نگهش دارم خوابُ

مضمونش این بود که زندگی دنیا کوتاهه. 

بعدها شنیدم پیغمبر گفته وقتی  اهل برزخ از یه تازه وارد میپرسن چقد توو دنیا بودی،میگه یه روز یا یه نصف روز. 

الان تا حالا زجر نکشید بابت این دنیا

آها الان بقیه ی پیامارو خوندم. فهمیدم چرا و چی پرسیدین. 

همه ی ما سختی هایی داشتیم توو زندگیمون. 

نه من گره های زندگیم تا حدی باز شد بعدش. اینطور نیس بگم بعده خواب سختی نصیبم شد. این فکرو  نکنید.

میدونید که بعضی از خوابها از طرف شیطانه. 

ولی؛

یکی از ائمه گفته؛

شیطون نمیتونه خودش رو توو خواب به شکل ما جا بزنه، بنابراین اگه خواب ما رو دیدین، واقعا خودمون رو دیدین. 

پس این خوبه، همین داره به ما میگه مطمئن باشیم خودشون بودن. 

من تا قبل ازین خواب به پیغمبر توجهی نداشتم. دقت کردین ما بیشتر توجهمون به سمت اماماس ولی من بعد ازین اتفاق هر اسم محمد ی  هم میشنوم حتی، بدنم یه تکونی میخوره و نه اینجور دوسش دارما، بدجور. نفهمیدم چرا!