2777
2789
عنوان

عذاب اون دنیا واقعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سید هم هست اگه جدش بخواد ضمانتش کنه،از جدش هم شاکی میشم خدا باید خدایش رو بکنه برام

سعی کنید,کسی رو نفرین نکنید,

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

این سید هم هست اگه جدش بخواد ضمانتش کنه،از جدش هم شاکی میشم خدا باید خدایش رو بکنه برام

حق الناس خدا هم اگه ببخشه بنده اش نبخشه خود خداهم نمیتونه کاری کنه عزیزم مگر اینکه بنده یجوری بالاخره راضی بشه و بگذره

بله واقعی من خودم مردم یک بار یه داستانی برام پیش اوند روح از بدنم در اومد و برای برگشتن توان نداشتم ...

کاسکی حالیشون بشه و بفهمه

بچه دو ساله گریه میکنه،با من دعوا میکنه و کلی فحش به بچه میده که غلط میکنه گریه میکنه

ببین منو چقدر عصبی میکنه با کاراش

عادی هوار میزنه

خیلی خیلی ازش بدم میاد

همش بهش میگم برو دیگه خونه نیا ،فقط ماهیانه ما رو بزن

گوش نمیده،هی میاد دوباره ما رو عذاب میده

کار خوبی میکنه منم نمیگذرم جوونی و عمر و روان آدم رو میگیرن بعد میگن حلال؟؟؟؟؟

هر تصور بدی که برای شوهرت داری و نفرین هایی که بهش میکنی متاسفانه تو زندگی خودت متجلی میشه 

کائنات اینجوری کار میکنه 

هر تصور بدی که برای شوهرت داری و نفرین هایی که بهش میکنی متاسفانه تو زندگی خودت متجلی میشه  کا ...

خوب چیکارش کنم؟

به شدت ازش متنفرم

هیچ کاری نمیکنه که یذره بهش حس محبت داشته باشم

همش هوار و داد و بیداد

همش بدقلقی،بعد این آقا ناراحته که چرا هرشب هیئت نیست،هر پنجشنبه سمنو نیست،راحت نمیتونه هرجایی بره،راحت نمیتونه کانال های تلویزون رو ببینه

ناراحته که چرا تا ۳شب نمیتونه تلوزیون ببینه صداش رو زیاد کنه

ناراحته چرا بچه ها مزاحمشن