2777
2789
عنوان

عذاب اون دنیا واقعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 39 پست
خوب چیکارش کنم؟ به شدت ازش متنفرم هیچ کاری نمیکنه که یذره بهش حس محبت داشته باشم همش هوار و داد و ...

وقتی همسرت همراهت نیست و اذیتت میکنه سعی کن روی زندگی خودت تمرکز کنی و فقط به خودت انرژی مثبت بدی 

نه اینکه روی اون متمرکز بشی و براش انرژی منفی بفرستی 

اینجوری فقط اوضاع رو خراب و خرابتر میکنی

گیر یسری نر افتادیم که فکر میکنن که حق دارن هرکاری بکنن

کل  قوانین کشور به نفعشونه، وقتی همه چی به نفعت باشه هر کاری دلت میخواد میکنی، ما از خود هم جنسامون ضربه میخوریم چه برسه به مردا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابامم داره مامانم دق میده مادرمم حلالش نمیکنه بذار برن عذاب بکشن عوضی هااا

عذابی باید بکش که جوونی آدم رو گرفتن،لذت زندگی رو از آدم گرفتن،سلامتی منو که نابود کرد

اینا لیاقت یه زندگی شاد رو ندارن

وقتی همسرت همراهت نیست و اذیتت میکنه سعی کن روی زندگی خودت تمرکز کنی و فقط به خودت انرژی مثبت بدی&nb ...

اخه چجوری؟ دوتا بچه کوچیک اونم پسر،شیطون و وحشتناک

از صبح تا شب نمیدونین چی بهم میگذره،اینم ۸شب میاد بجای روحیه دادن ،از آدم انرژی میگیره،همش داد میزنه،همش هوار چرا چرا این گریه  میکنه چرا این میپره،چرا فلان و بیسار

همش میگه برو مامانت برو مامانت

منم روانم بهم میریزه

بهش میگم نیا خونه ،تو که میگی اعصابم بهم میریزه خسته ام

فقط خرجی ما رو بده

بازم میاد و روان ما رو بهم میریزه

گیر یسری نر افتادیم که فکر میکنن که حق دارن هرکاری بکنن

اینطوریا هم که میگید نیست,یه سری خانمها هم واقعا شوهراشونو دق میدن خب

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

عذابی باید بکش که جوونی آدم رو گرفتن،لذت زندگی رو از آدم گرفتن،سلامتی منو که نابود کرد اینا لیاقت ی ...

اره واقعا میدونم چی میگی همین الان ک دارم تایپ میکنم داد بیداد تو سرمه 

کاسکی حالیشون بشه و بفهمه بچه دو ساله گریه میکنه،با من دعوا میکنه و کلی فحش به بچه میده که غلط میکن ...

خدا ان شاءالله بزاره تو کاسه اش اگر اذیت از سمت اون

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
اینم هست ولی درصد مردها عذاب بده بیشتر

خب من میدونم بعضی ,آقایون خیلی کثیفند,ولی واقعا بعضی خانمهاهم همینطورند

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است