2777
2789

امروز ک میخاستم ارایش کنم دیدم دوتا لکه رو گونه هام افتاده بزرگم هست.. ولی هنوز کمرنگه خیلییی باید دقت کنم تا ببینمشون.. ولی اگر درمان نکنم مطمئنم پررنگ میشه اگه تجربه ای دارین بهم بگین. فشیال یاکرم لایه بردار مؤثره یانه؟؟ 

❤️❤️❤️❤️

تو آفتاب نباش که بدتر میشه 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تولیدکننده لوازم آرایشی گیاهیم و محقق طب سنتی عزیزم کبدت سالمه؟هورمونات بهم نریخته مشکل رحم و تی ...

یه سالی هست که ضدافتاب استفاده نکردم 🤦‍♀️🤦‍♀️بقیه چیزا رو نمیدونم 

❤️❤️❤️❤️
واایی خیلی وقته ضد آفتاب استفاده نکردم حتما به خاطر اینه چون امروزمزیاد پشت فرمون بودم و افتاب هم مس ...

افتاب پررنگ و زیاد میکنه دشمنش آفتاب بدون کلاه و ضد آفتاب نرو بیرون 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
من تولیدکننده لوازم آرایشی گیاهیم و محقق طب سنتی عزیزم کبدت سالمه؟هورمونات بهم نریخته مشکل رحم و تی ...

منظورتون از مشکلات کبدی چیه؟ 

کبد چرب رو پوست تاثیر میزاره؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
افتاب پررنگ و زیاد میکنه دشمنش آفتاب بدون کلاه و ضد آفتاب نرو بیرون 

اره دقیقا بعد از اینکه زیادتو افتاب بودم اینارو دیدم ولی خیلی کمرنگن باید پیشگیری کنم مرسی از نظرت

❤️❤️❤️❤️
منظورتون از مشکلات کبدی چیه؟  کبد چرب رو پوست تاثیر میزاره؟

بله عزیزم پوست آیینه بدنه هرمشکلی تو بدن باشه میشه لکه رو پوست .مثلا دیدی زن حامله پوستش لک میشه بخاطر اینه مشکل رحم داشته قبلش بچه ک اومده مشکل رحمی خودشو ب صورت لک نشون داده

اره دقیقا بعد از اینکه زیادتو افتاب بودم اینارو دیدم ولی خیلی کمرنگن باید پیشگیری کنم مرسی از نظرت

آب گوجه فرنگی یکم بهتر میکنه بمال روش بعضی لک ها رو پاک میکنه  

من مشکل تیروئید دارم کم کاره باید چیکار کنم جوش میزنم و لک دارم.

عزیزم اگ تیروئیدت درمان نشه همینه برو دکتر دارو بده .من خودم صابون و کرم و مواد آرایشی طبیعی میسازم ولی هرکی میگ جوش میزنم ی چیزی بده خوب بشم میگم اول داخلی بدنتو درمان کن بعد ب فکر این چیزا باش