2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من بیچاره باشه

156 بازدید | 15 پست

سلام دوستان اعصابم خیلی خورده نمیدونم چکار کنم نمیدونم دیگران چی در من دیدن هرموقع از دست دیگری ناراحتن یا اعصابشون خورده زنگ میزنن به من واونوقت هی میگن هی میگن منو میریزن بهم اعصابمو خورد می کنن بعد خداحافظی می کنن سرم داره می ترکه

من یک عدد بیچاره هستم

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونمون همش جنگ أعصابه دوتا بيمار اسكيزوفرني داريم كه همش جنجال درست ميكنن شما حداقل ميتوني تلفن و جواب ندي عزيزم

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
من خونمون همش جنگ أعصابه دوتا بيمار اسكيزوفرني داريم كه همش جنجال درست ميكنن شما حداقل ميتوني تلفن و ...

مامانمه مگه میشه یه روز زنگ نزنی شاکی میشه خدایش هرموقع زنگ میزنه در مورد یکی میگه امروزم در مورد خواهرم من اصلاً خبر هم نمیدم بگین خبرکشی می کنی ناخودآگاه بعد از صحبت باهاش تلخ میشم به بچه هام به همسرم می پرم 

باور کن درمانده ام اخه چه ربطی به من داره انگار حال بدشونو رومن بالا میارن

من الان متنی ک نوشتی روخوندم واسه چی جواب میدی ؟من خودم شماره همچین ادماییرو حفظ کردم زنگ بزنن جواب نمیدم ما مگه مغذمونو از سر راه اوردیم

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
من الان متنی ک نوشتی روخوندم واسه چی جواب میدی ؟من خودم شماره همچین ادماییرو حفظ کردم زنگ بزنن جواب ...

مامانمه مگه می تونم کلاً بامن راحتتره هرکاری رو اول به من میگه بعد به بقیه من نمی تونم دل کسی رو بشکنم حتی اگه حودم بشکنم 

مامانمه مگه می تونم کلاً بامن راحتتره هرکاری رو اول به من میگه بعد به بقیه من نمی تونم دل کسی رو بشک ...

بهش بگو مامان جان منم ناراحت میشمو اعصابم خورد میشه بیا راجبه چیزای خوب حرف بزنیم

بهش بگو مامان جان منم ناراحت میشمو اعصابم خورد میشه بیا راجبه چیزای خوب حرف بزنیم

برمیخوره بهش زنگ زده که درمورد اون چیز صحبت کنه دیگه قطع می کنه مواقع دیگه هم بگی می پذیره وقبول می کنه کلی دلسوزی وحرص وجوش که چرا اینقدر روح روانت بهم ریخته چرا اینقدر حرص میخوری ولی باز تو موقعیتش قرار می گیره یادش میره میگه حرف دلمو بهت میگم دیگه تو رو مقصر نمیدونم که

برمیخوره بهش زنگ زده که درمورد اون چیز صحبت کنه دیگه قطع می کنه مواقع دیگه هم بگی می پذیره وقبول می ...

خودت بحثو تغیر بده و خیلی تو اون بحث بامامانت همکاری نکن که خودش ببینه حرفاش یه طرفس تمومش کنه 

یا اصلا حرص نخور و برات مهم نباشه

گمونم قزوین نداره بخای راه دور هم بری باید خوابگاهی بشی همسرت صدرصد نمیزاره استانهای همجوار داره بزار دفترچه بیاد شرط معدلاش نگاه کن من دفترچه رو داشتم ولی پاک کردم تو گوشیم