2777
2789
عنوان

میشه بهم کمک کنید لطفاً

118 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من چند ساله با نی نی سایت آشنا هستم ولی خب فقط نظرات و تاپیک ها رو میخوندم امروز وحشتناک به کمکتون نیاز مند شدم میشه کمکم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوستان گلم من دو سالی شده که پدرم رو از دست دادم و خب واقعا از لحاظ روحی داغون بودم و هستم ولی اون سال که پدرم رو از دست دادم خیلی حالم بد ولی و با یکی از بچه های کلاسمون دوست شدم اون باعث میشد حالم بهتر بشه خیلی بهم کمک میکرد 

از خدا کمک بگیر یوسف تو زندان به حاطر این که به یه زندانی دیگه گفت رفتی پیش پادشاه من ویادم کن خدا خطاب زد چون به کسی دیگه به غیر ازمن گفتی باید هفت سال تو زندان باشی

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم

امسال که بعد از این همه وقت دوستی گذشته ولی رفتارش ی جوری شده یهو با من قهر می‌کنه می‌ره با یکی دیگه بعد دوباره بر میگرده حرفاش منو ناراحت می‌کنه مسخرم می‌کنه ولی من جرئت ندارم بهش بگم بالا چشمت ابرو خیلی بهش وابسته شدم مال اینه الان به شدت روحیه ام خراب شده 

نمیخوام باهاش دیگه دوست باشم ولی وابسته شدم شدید چطوری خودمو از دست این وابستگی نجات بدم یعنی در حدی وابسته شدم که نوع های مختلف مریضی به خاطر رفتارش به بار آوردم شما بودید چیکار می‌کردید 

مثل خواهر بودیم ولی من شناخت کامل ازش نداشتم یواش یواش متوجه شدم واقعا این دختر خیلی مشکل داره 

عزیزم منم مشکل مشابه تو رو داشتم / اولین کار ، بلاک دوستت از همه ی شبکه ها و پاک‌کردن شمارش از گوشیه. نه صداش ، نه قیافش، نه خودش تو زندگیت نباشه. یه هفته حالت سوگواری بهت دست میده ولی بعد کم کم قوی میشی و می تونی مستقل باشی و بدون وابستگی به اون زندگی کنی. چن سالته؟

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
عزیزم منم مشکل مشابه تو رو داشتم / اولین کار ، بلاک دوستت از همه ی شبکه ها و پاک‌کردن شمارش از گوشیه ...

متاسفانه تو دانشگاه باهم تو ی کلاس هستیم هیچ راهی برای فرار ندارم باید مقابل خودش ترکش کنم میتونم درخواست دوستی بدم ؟

متاسفانه تو دانشگاه باهم تو ی کلاس هستیم هیچ راهی برای فرار ندارم باید مقابل خودش ترکش کنم میتونم در ...

درخواست بده عزیزم

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»