2777
2789
عنوان

خانما برنج پاکستانی خریدم خب😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنج پاکستانی وهندی نخرین،،پر سم هست ،خوب نیست

فکر میکنی برنج ایرانی ها همشون خوبن؟خوباش گرون هستن ارزون هاش نگم برات

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خواهر برنج پاکستانی رو آبکش کن ک اگر ماده مضری داشته باشه بره کته فقط برنج ایرانی

عزیزم از،زمان پیام شما خیلی گذشته فقط خواستم جهت اطلاعتون بگم برنج ایرانی آنقدر آنقدر سم بهش میدن که شماها خبر ندارید از اون ور میگن برنج پاکستانی و هندی فلانه بهمانه برنج ایرانی خودمون سم خالصه نمیگن که دارن الان به قیمت خون میفروشن همش تقلب هم تا دلتون بخاد توش هست اون دهه ی ۶۰ و ۷۰ بود برنج ایرانی مزه داشت مفید بود الان نه 

فکر میکنی برنج ایرانی ها همشون خوبن؟خوباش گرون هستن ارزون هاش نگم برات

بدتر از برنج ایرانی نیست تمام تقلب قاطی میکنن درجه ۳ رو میدن به اسم هاشمی اصلا به ندرت برنج خوب پیدا میشه فقط تقلب نیم دان میخرم برای دمپختک بوی گند میده معلوم نیس چی کردن تو گونی به اسم نیم دان 

بدتر از برنج ایرانی نیست تمام تقلب قاطی میکنن درجه ۳ رو میدن به اسم هاشمی اصلا به ندرت برنج خوب پیدا ...

ببین من برادر شوهرم به مدت تو کارگاه برنج کار می‌کرد میگفت گونی برنج ها رو میارن تو انبار سه چهار مدل برنج رو قاطی میکنن بعد تو گونی های خودشون به اسم درجه یک به فروش می رسونن میگفت بعضی برنج ها که درجه یک گرون بودن رو نمیشد قاطی کرد مشخص میشد الان چون یه مدت کار کرده کامل متوجه میشه برنج خوبه یا نه یا قاطی شده یا نه ما همیشه موقع خرید برنج با اون می‌خریم 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

دیگ ناموسا برنج هندی خراب نمیشه عمراً 

چندین ساعت باید خیس بخوره 

و باید چند سری شسته بشه گردش بمونه بد مزه میشه 

و اینک یک دمه درست نکن آبکش کن و حتما بذار خوب بجوشه نرم تر بردار سفت باشه بیخوده