2777
2789
عنوان

برای شوهرااااتون چکارکردین که

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 59 پست

الان که من صبوری میکنم نشستم تا اقا میوه بخورن بعد بریم وای دلم الان میخاد هرچی پرتقاله یجا تو دهنش فرو کنم خخخخ

شوهرمن غذا درست کزدن مخصوصا کوکوسبزی پر زرشک بپزم انکار دنیا رو بهش دادم وتو مسایل زناشویی شب اول عقد بهم گفت تو‌رابطه حرف من باشه همیشه تو بقیه چیزا حرف تو تو زندگی .من اگه واسه خودم لباس زیر بخرم انگار واسه اون میخرم کلی ذوق میکنه خخخخ

گاهی پیش میاد خستم یا حوصله ندارم تو رابطه اگه همراهش نباشم وای دیوانم میکنه فک میکنه دوستش ندارم 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اون طلا گرفت برام😂زشت بود اگه عطر مطر و از این قبیل می گرفتم

شوهرمنم هرسال برام کادومیگیره امامن هیچی نمیگرفتم البته سال قبل یه تولدکوچک دونفره گرفتم اماچون یمدتیه فک میکنه دوسش ندارم میخام خوشحالش کنم

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن
الان که من صبوری میکنم نشستم تا اقا میوه بخورن بعد بریم وای دلم الان میخاد هرچی پرتقاله یجا تو دهنش ...

مهرطلبه مثل شوهرمن چندروزپیش عکسای سه درچهارش آماده شده بودگرفته بودنشونم دادگفتم خوب شده شبش گله کردکه چرانگفتی یکیشوبده ب من که همراهت کنی ازوقتی بچه اومده بدترشده

مهرطلبه مثل شوهرمن چندروزپیش عکسای سه درچهارش آماده شده بودگرفته بودنشونم دادگفتم خوب شده شبش گله کر ...

اره ولی خودش خیلی محبت میکنه بهم شبا که خوابیم اگه بلند شم برم ابی چیزی بخورم یا تو حال کتاب بخونم میبینم بیدارشده میاد میگه کجا رفتی یه ساعته من از کنارش بلند شم خسته خسته ام باشه بیدار میشه اخرشم میاد تو حال کنارمن دراز میکشه منم کتابم که تموم شد همونجا تو حال میخوابم بدون‌پتو وبالش خخخخ

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
اره ولی خودش خیلی محبت میکنه بهم شبا که خوابیم اگه بلند شم برم ابی چیزی بخورم یا تو حال کتاب بخونم م ...

شوهرمنم همینجوریه برعکس من ...احساساتی ام زیادولی بروزنمیدم

شوهرمنم همینجوریه برعکس من ...احساساتی ام زیادولی بروزنمیدم

وای منم اینجوریم یبار یه مدتی نبود منم تو خونه یه تخته وایت برد بزرگ دارم وروش کلی قربون صدقش رفتم نوشته بودم چرا خجالت میکشم بپرم بغلش وکلی چیزا نوشته بودم بعد یهو شوهرم که قرار بو. نیاد اومد وهمه رو خونده بود جالب اینه واسه همش یه جوابی نوشته بود وای چقد رسوا شدم بعدش سرهر چی میگی تو که دوست داشتی فلان کارو چرا الان میگی نه خخخخ

وای منم اینجوریم یبار یه مدتی نبود منم تو خونه یه تخته وایت برد بزرگ دارم وروش کلی قربون صدقش رفتم ن ...

وای خیلی بده🤣