2777
2789

اصلا استرس نداشته باش در حد ی ربع برای سه تا استاد توضیح میدی چی به چیه بعدشم ی نمره میدن بهت تمام راحتتر از امتحانه و اینکه سعی کن پذیراییت خوب باشه البته نه که خیلی چیزای گرون از من میشنوی یه فلاکس اب داغ و لیوان یکبارمصرف و چای کیسه ای و قند هم ببر چون داورای من تا رسیدن شروع کردن به چای خوردن

یه فروردینی بی حوصله

اصلا استرس نداشته باش در حد ی ربع برای سه تا استاد توضیح میدی چی به چیه بعدشم ی نمره میدن بهت تمام ر ...

مرسی ازت

فلاسک رو دانشگامون میده

استرس دارم دست خودم نیست دولتی خوندی یا ازاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه روز خوبی بود حس خلاصی بعدش عالی بود 😃

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان