2777
2789
عنوان

برای عید میخوام جواب بدین لطفا

461 بازدید | 14 پست

برای عید میخوام موهامو دکلره کنم ولی حنا گذاشتم حنا هندی یه ماه نمیشه آیا روش رنگ سیاه بزارم بعد دکلره کنم جواب میده من خودم موهامو رنگ میکنم دو بارم دکلره کردم ولی این لامصب حنا میترسم خراب کنه

خدایا برسد هر که در دل چ آرزو دارد...آمین  

کارت سخته حالامن موهای خودمه چهارشنبه میرم آرایشگاه میترسم خوب در نیاد مش سوزنی میخام قاطی موهام بشه میبینی یهو یه تیکه میفته بغل یکی دیگه یجا مش زیاد دیده میشه منم دوس ندارم اینجوری. اگه کسی دید پستمو راهنمایی کنه. فرق موهامم از وسطه

خدا یار باشد😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزيزم حنا هندي گذاشتي دكلره رو باز نميكنه ديگه اگههههه هم باز كنه موهات ب شدت داغون ميشه  حن ...

بس بگین 6/7سال از رنگ موی دلخواه خبری نیس

بس بگین 6/7سال از رنگ موی دلخواه خبری نیس

آره متاسفانه😅دو سال 

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

باید آرایشگر خیلی ماهر باشه وگرنه افتضاح میشه 

رنگ مشکی که دیگه اصلا رنگ نمیگیره بعدا موهات

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞
باید آرایشگر خیلی ماهر باشه وگرنه افتضاح میشه  رنگ مشکی که دیگه اصلا رنگ نمیگیره بعدا موهات

یعنی موهامو داغون کردم 🤦‍♀️وای خدا برای غذا خوردنم میام تاپیک میزنم برای این لامصب از کسی نظر نگرفتم