2777
2789

اومدم ول حال ندارم بگی 

پس میرم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شاید باورت نشه ولی دیگه کسی حال نداره وایسه تا تایپ کنی همونموقع باید بنویسی که رهگذری یچیز پرت کنن برات بیاد

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ برا تولد خواهرشوهر هم باید بگیم بگو بگو بگو؟؟؟؟

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

من دوروز دگ تولد خواهرشوهرمه می‌خوام شام بگم بیان اینجا مجرده حالا اینارو میگم ک در جریان باشید من عقد کردم ی جشن گرفتم بعد ی مدت خونه گرفتیم داریم زندگی میکنیم ولی خو جهازم هنو کامل نیس سال دگ هم عروسیمه حالا اینا دوس دارن بیان اینجا خو زشته نمیتونم بگم نه خودمونیم هستیم حالا من چیکار کنم برای شام تولد میشه راهنمایی کنید

ببخشید داشتم تایپ میکردم 

ککرد بخر برو خونه مادر شوهر شام بمون چون شام دعوت کنی میشه وظیفه ات تا آخر عمر

و باید برای همه شون تولد بگیری

کادو هم معمولی بخر ک عالی باشه باید همیشه همین جوری بخری 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
کادو بخر*

اخه میدونی چیه چندوقت پیش قرار بود بیان نشد حالا شوهرم میگه واس تولد بگیم بیاد ک شام اینا باشه کلک کاربکنیم رابطم باهاشون خوبه ولی کلا رفت آمدم کمه 

اخه میدونی چیه چندوقت پیش قرار بود بیان نشد حالا شوهرم میگه واس تولد بگیم بیاد ک شام اینا باشه کلک ک ...

قبول نکن بگو تولد هر کسی باید بریم خونه طرف

و جمعه شام بگو بیان خونه تون

رابطه تون خوب چون تازه وارد خانوادشون شدی چند سال بگذره سوارت میشن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر