اون داره راحت زندگیشو میکنه ولی من دارم هرهفته 3۸۰ تومن پول روانپزشک میدم...!
پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاکپشت، لاک داشتم که هرکسی اذیتم میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w
کاربری سوممه ناجوانمردانه تعلیق شدم🔪اسم کاربریای قبل:لواشک_ترشک ۹۸با من در نیفت!!!!🤬 البته بیفتی هم چیز خاصی نمیشع😐😂(نی نی یار،جان عزیزت دست از این سر کچل من بردار)😑اخلاق بضی از نینی سایتیا :(تاپیک ها:وای جورابم پاره بود پیش همه ابروم رف چیکااار کنممم.. دومین تاپیک: اعتماد بنفسم کمه...سومیم تاپیک: احساس میکنم حالم بده....چهارمین تاپیک:از ترس زلزله خوابم نمیبره... پنجمین تاپیک:از دست شوهرم خسته شدم... ششمین تایپک:مادرشوهرم ایشالله بمیره راحت شم..و نظر های بعضیا(اوا عزیزم عکستو بزار ببینم واقعا ب صورتت میاد جورابت پاره شه) یا(میشه عکستو ببینم بدون عکس نظر نمیدم)یا(وا چرا حالا ی عکس بزار شاید بخاطر صورتته)یا(عکستو بزار ی لحظه بعدش پاک کن ببینم ب صورتتم این ترست تاثیری گذاشته خلاصه هیچی دیگ خسته شدم از تایپ بقیشم خودتون میدونین کاربری دست دو نفره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاکپشت، لاک داشتم که هرکسی اذیتم میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w
😭😭🙌🏻💔درکت میکنم آجی بخدا منم داغونم دیروز خیر سرم اومدمبعد از هشت سال عاشقی به کسی که هشت ساله عاشقشم به طور ناشناس پیام بدم و حسم رو بگم پیام دادم و حسم رو گفتم ولی ..بهم😔
دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
😭😭🙌🏻💔درکت میکنم آجی بخدا منم داغونم دیروز خیر سرم اومدمبعد از هشت سال عاشقی به کسی که هشت ساله ...
همه مردا نامردن حیف عشق ک نثار یه مرد کنید
😔💔ولی خب از یه طرف به خودم دلداری میدم که منو نشناخته شاید اگه میشناخت رفتارش اینجوری نبود آخه فکر کرد مزاحم تلفنی هستیم و گفت خیلیا اینجور بهم پیام میدن 😐💔
دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود