2777
2789
عنوان

اون💔

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 22 پست
وا پس جریان چیه 

رفت با دوس دخترش

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w

کاش روانشناس ها و پزشکان راهی قطعی برای درمان عشق پیدا کنن آسیب روحی روانی شدیدی به همراه داره

خیخخیخیخسخیخخیخخیخیخیخیخیخسخیخ بخند بره بابا دنیا دو روزع سخت نگیر👻😴🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم روانیم اما بجای قرص عصاب و روانپزشک با ۳۸۰میتونی خلی کارای دیگ کنی:( ژل بزنی .پیرسینگ بزنی. لیزر ...

درک نمیکنی گلم آخه وقتی یکی چند سال تو عمق قلبت جا بگیره محاله بتونی فراموشش کنی🥺😭💔

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

😔💔ولی خب از یه طرف به خودم دلداری میدم که منو نشناخته شاید اگه میشناخت رفتارش اینجوری نبود آخه فکر ...

به نظرتون بهش زنگ بزنم و حسم رو بهش بگم ولی خودم رو معرفی نکنم آخه تو پیامش مثلا به دستم گفته یه دختر که با شهامت میاد پیشنهاد میده به یه پسر کار درستی میکنه و لایک داره و همچین چیزی 

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

باهمیم شوهرمه

میشه بپرسم چرا کارت به روانپزشک کشید؟

این خ خوبه ک برا درمان روحت وقت میذاری گلم کسی ک تیرویید داره هر صبح باید قرص بخوره خب چ میشه کرد اینم مث تیرویید امیدوارم بهترینا نصیبت بشه❤️❤️💙

میشه بپرسم چرا کارت به روانپزشک کشید؟ این خ خوبه ک برا درمان روحت وقت میذاری گلم کسی ک تیرویید داره ...

چونک دوس دختر داره چونک خانوادش مضخرفن چون اخلاقش بده تاپیکای قبلیم گفتم

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w
چونک دوس دختر داره چونک خانوادش مضخرفن چون اخلاقش بده تاپیکای قبلیم گفتم

خدای بزرگ این ادم چطور میخاد ب عزرائیل جون بده:/

گلم غصه نخور اون با زن باز بودنش بشدت جلو پیشرفت خودشو میگیره چرا؟ چون وقتی ک برا کار باید بزاره میره پیش دوس دختراش

کارا طلاقت رو بکن با ی وکیل هم مشورت کن مهریتو بگیره 

الهی شکر که دختر خوبی مث تو از شر این دیو صفت قراره نجات پیدا کنه🦋😻😻❤️