2777
2789

اگه کسی که باهاش در ارتباطین از قبل بهتون بگه که چند سال پیش یه نفر از فامیلاشو براش در نظر گرفتن و اون دختر هم دوستش داشته ولی این محترمانه به اون دختر و خانواده ها گفته علاقه ای به این ازدواج نداره ...

و الان بهتون بگه میخواد بره به یه مهمونی که اون دختره که هنوزم مجرده حضور داره...دلیل اینکه چرا گفت رو نمیدونم چون راحت میتونست نگه..من خیلی بی تفاوت برخورد کردم نه پرسیدم به چه مناسبتیه نه هیچی...تا شب وقت دارم به نظرتون چیزی بپرسم؟

پ ن:میدونم تاپیک تکراریه ولی چون زیاد وقت ندارم مجبور شدم باز بزنم ...شرمنده🌺

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

به نظر من که لازم نیست چیزی بپرسی، این‌که بی‌تفا‌ت بودی و واکنش بدی نشون ندادی هم نشون میده که انسان بالغی هستی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

به نظر من که لازم نیست چیزی بپرسی، این‌که بی‌تفا‌ت بودی و واکنش بدی نشون ندادی هم نشون میده که انسان ...

اره درسته ولی واقعیتش از درون یکم به هم ریختم

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.