2777
2789
عنوان

مامان های وارد به بچه داری توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 21 پست
بردم دکتر عفونت نداره میگه سرماخوردگی اما علائم نداره آخه

آزمایش خون نگرفتن؟؟؟ تب نشونه عفونته تو بدن اگه از دندوناش باشه باید لثه‌هاش ورم کرده باشه. لثه‌هاشو نگاه کن ببین چه جوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش خون نگرفتن؟؟؟ تب نشونه عفونته تو بدن اگه از دندوناش باشه باید لثه‌هاش ورم کرده باشه. لثه‌هاشو ...

متاسمانی نمیزاره ببینم جیغ میزنه و دهنشو میبنده

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
بردم دکتر عفونت نداره میگه سرماخوردگی اما علائم نداره آخه

دختر‌دوستم یک هفته بچش تب شدید داشت هیچ علائم‌دیگخ ای هم نداشت کلی آز داد هیچیش نبود فقط تب .

بعد چند روز ک‌گذشت تازه بدنش دونه زد فهمیدن رزوئلاست. ولی چند روز‌بعد تب دونه میزنه

پسرخودمم همینطور شد .سر دندون هم‌همیشه تب بی علت میکنه ولی روز دوم‌دیگه خوب میشه

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...

بعضی از این دکترا به اندازه یه بیسواد هم نمیفهمن. خواهرزاده من یه هفته بالا میاورد فقط اسهال نبود فقط بالا میاورد هرچی دکتر بردیم نفهمیدن داروهاشون هم اثر نداشت تا اینکه یه دکتر عمومی که متخصص اطفال هم نبود یه آمپول براش تجویز کرد با همونم خوب شد. خیلی از این دکترا فقط مدرک دارن تجربه ندارن نمیفهمن. دکترشو عوض کن

دکتری معاینه کرد گلو و گوشاش رو عفونت نداره

دیگه یا از دندونشه یا تب ویروسیه دوره اش بگذره خوب میشه حالا اگر دیدی خدای نکرده ادامه داشت باز ببرش دکتر

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
دختر‌دوستم یک هفته بچش تب شدید داشت هیچ علائم‌دیگخ ای هم نداشت کلی آز داد هیچیش نبود فقط تب . بعد چ ...

اره راست میگی این روزئولا رو پسر منم گرفت چهار پنج روز تب داشت فکر کزدیم کرونا گرفته بعد بدنش دونه ریخت بیرون

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!