2777
2789
عنوان

بدون لباس بچمو برده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 79 پست
شوهرا خیلی حسودن مخصوصا ب باجناق، از جاریا بدترن باهم، مال همونه، حالا عروسی خواهر خودشون باشه باید ...

اگه موندنی شدم و طلاق نگرفتم..عروسی خواهرشو عذا میکنم

مثل خودش ک مادرمو تا دم سکته برد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا انقد با شریک زندگیتون سرسخت نباشین  همه دنیا دارن همدیگرو میخورن حداقل خودتون هوای همو دا ...

اتفاقا منم به این مسئله خیلی فکر میکنم ولی میدونی چیه عزیزم وقتی شریک زندگیت هیچی حالیش نباشه مغرور و لجباز باشه زن و زندگی براش مهم نباشه نمیشه تحمل کرد یه جایی آدم میبره 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
نمیدونی دیشب چقد مارو ضایع کرد این بشر از غصه دلم داره میترکه با خودم تو جنگم یه قطره اشکم نمیریزه

واقعا سخته حق با شماس

تو رپزایی که ادم دلش میخواد شوهرش جلو جمع بذاره رو سرش بجاش از بالا سر پرت کنه زمین خیلی درد داره

سعی کن قوی باشی جلو بقیه نقش بازی کن

دیگران هم پرسیدن شوهرت کو‌ بگو سه کار خیلی واحب براش پیش اومده نتونسته بیاد دیشب اومد عذر خواهی کرد و مجبور شد بره

فقط پدر خوبیه.اما شوهر خوبی نیست

اگ میخوادت برین مشاوره بخدا ک حیفه بعد طلاقم گل و بلبل نیست ی جاهایی هم تو گذشت کن 

بیشتر بی اعصابیا همش هورمونه اونم برا محیط و تغذیه .. کار رو خراب تر میکنه ب یزچیزایی گیر میدی ک قابل گیر دادن نیست 

کورد نیستم :) 
واقعا سخته حق با شماس تو رپزایی که ادم دلش میخواد شوهرش جلو جمع بذاره رو سرش بجاش از بالا سر پرت کن ...

دیشب جلو ۱۰۰نفر آدم هی اشک تو چشمام جمع میشد هی خودمو کنترل میکردم مراسم یه دونه خواهرم بود همه یه جوری بهم نگاه میکردن مادرم چون خبرداشت حالش بد شد وسط مراسم غش کرد مهمونا گذاشتن پای خستگی ولی من میدونستم بخاطر منه مگه چقدر ظرفیت نقش بازی کردن دارم تازه شب اصلی مونده عروسی مونده تا اونموقع چه خاکی بریزم سرم با این حیوون نمیدونم