2777
2789
عنوان

بدون لباس بچمو برده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 79 پست
جان عزیزت راست میگی یا داری تبلیغ دعا میکنی؟ من از راه دور میتونم دعا بگیرم ؟

نه ب جان یکی یه دونه پسرم دروغ نمیگم ما مشکل زندگیمان رفتن خونه مادرم و اینکه مادرت چی میگه نمیگه بود من یه بار جشن زایمانم مامانم تولد گرفته بود برا پسرم میگفت نمیدارم بری دعا گرفتم فایده نکرد ولی جشن رفتم ولی تغییری نکرد دیگه امسال سر زواری بساط درمیآورد منم گفتم بذار 1400 بدم یه نفر دیگه بود ک یه بار دیگه سر بچه دارنشدنم ازش دعا گرفتم همون ماه حامله شدم گفتم این پولو بدم عوض بعدا پشیمانی نخورم ک همه کار نکردم برا زندگیم من کاشانیم طرف بوشهری با پست میفرسته

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

جان عزیزت راست میگی یا داری تبلیغ دعا میکنی؟ من از راه دور میتونم دعا بگیرم ؟

بچه تو آورد یا نه 

منم سر زواری بابام بچه ام یه سال و یه ماهه بود زنگ ب پدر مادرش بزن یه جوری امشب منت کشی کن تا تو عروسی مامان و بابات غصه نخورن 

پاپیچ شو صلح کنه بات 

بچه ات گناه داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز نیورد عزیز..نگرانشم

خیلی سخته خیلی میفهممت خدا دلتو آروم کنه یه چیزی نذر کن تو این اعیاد ب خوبی خوشی تموم بشه