تموم میشه اینروزا،عزیزم پای قولت به خدا باش تا خودش همه چیو درس کنه خدا اگه بخواد فراموشی بندازه تو دله بنده هاش براش کاری نداره یا شادزو خوشبختی رو جایگزینه این روزای تلخ کنه درس میشه بخدا همه این روزا یادت میره فقط قلبو دلتو با یاد خدا و حضرت زهرا اروم کن و از حضرت زهرا بخواه که برات مادری کنه
خوشبحالت ما رو که حضرت لایق ندونست اونجا زندگی کنیم اگه میشه رفتی حرم برای این خواهر گلمون که خیلی دلشکسته هستش و برای حاجت من دعا کن و به نیابت منو این عزیز زیارت انجام بده برای خوشبختیه همه مخصوصا این خواهرمون دعا کن
گفتم خواهر چون مثل خواهر پشتم بودی وقتی همه میگن شاید من خرابم تو بهم میگی دعا کنم ...
فداتبشم عزیزم منکاری نکردم ایکاش میتونستم واقعا برات کاری کنم تنها کاری که از دستم اومد فقط دعا بود الهی بحق دل شکسته بچه های خانوم فاطمه زهرا وبحق فرق شکسته مولا تمام خاطرات بد از زندگیت پاک و فراموش بشه و شادیو خوشبختی جاشو بگیره
گفتم خواهر چون مثل خواهر پشتم بودی وقتی همه میگن شاید من خرابم تو بهم میگی دعا کنم ...
عزیزم دیگه این کلمه خرابو تکرار نکن هر کس تهمت بزنه خداوند گرفتارش میکنه کی از اعمال دیگری جز خدا خبر داره همین گناهای غیبتو تهمته که عذاب خدارو نازل میکنه اگه خداوند پرده از گناه همه برمیداشت هیچکس روی نگاه کردن به دیگری رو نداشت خدا از گناه بندش میگذره بنده خدا کیه ک بگه منو تو چکاره ایم خدا به هممون کمک کنه