2777
2789

تموم میشه اینروزا،عزیزم پای قولت به خدا باش تا خودش همه چیو درس کنه خدا اگه بخواد فراموشی بندازه تو دله بنده هاش براش کاری نداره یا شادزو خوشبختی رو جایگزینه این روزای تلخ کنه درس میشه بخدا همه این روزا یادت میره فقط قلبو دلتو با یاد خدا و حضرت زهرا اروم کن و از حضرت زهرا بخواه که برات مادری کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرما خواهرم

چه قشنگ گفتی خواهرم واقعا حس خواهری بهم دست داد،

عزیزم دلشکسته ای این شبا خدا به دلای شکسته ی نظر خاص داره میگن خدارو تو دلای شکسته پیدا کن میشه برای مشکلم از ته قلبت دعا کنی؟

چه قشنگ گفتی خواهرم واقعا حس خواهری بهم دست داد، عزیزم دلشکسته ای این شبا خدا به دلای شکسته ی نظر خ ...

گفتم خواهر چون مثل خواهر پشتم بودی  وقتی همه میگن شاید من خرابم  تو بهم میگی دعا کنم 

پس  خواهری  برام

حالم خرابه دل مدیونم بهت و برات دعا میکنمم

من قم زندگی میکنم

خوشبحالت ما رو که حضرت لایق ندونست اونجا زندگی کنیم اگه میشه رفتی حرم برای این خواهر گلمون که خیلی دلشکسته هستش و برای حاجت من دعا کن و به نیابت منو این عزیز زیارت انجام بده برای خوشبختیه همه مخصوصا این خواهرمون دعا کن 

خوشبحالت ما رو که حضرت لایق ندونست اونجا زندگی کنیم اگه میشه رفتی حرم برای این خواهر گلمون که خیلی د ...

انشالا مشکل همه درست بشه،یاحضرت معصومه(ص)

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️
گفتم خواهر چون مثل خواهر پشتم بودی  وقتی همه میگن شاید من خرابم  تو بهم میگی دعا کنم  ...

فداتبشم عزیزم منکاری نکردم ایکاش میتونستم واقعا برات کاری کنم تنها کاری که از دستم اومد فقط دعا بود الهی بحق دل شکسته بچه های خانوم فاطمه زهرا وبحق فرق شکسته مولا تمام خاطرات بد از زندگیت پاک و فراموش بشه و شادیو خوشبختی جاشو بگیره 

انشالا مشکل همه درست بشه،یاحضرت معصومه(ص)

الهی امین تو حرم یادمون باش منم امشب برات دعا میکنم الهی عاقبت بخیرو خوشبخت بشیو دعاییکه در حق مامیکنی هزاران برابرش به خودت برگرده

الهی امین تو حرم یادمون باش منم امشب برات دعا میکنم الهی عاقبت بخیرو خوشبخت بشیو دعاییکه در حق مامیک ...

مرسی گلم ممنون ازت،انشالا امشب شب قدر همه رو دعامیکنم 

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️
گفتم خواهر چون مثل خواهر پشتم بودی  وقتی همه میگن شاید من خرابم  تو بهم میگی دعا کنم  ...

عزیزم دیگه این کلمه خرابو تکرار نکن هر کس تهمت بزنه خداوند گرفتارش میکنه کی از اعمال دیگری جز خدا خبر داره همین گناهای غیبتو تهمته که عذاب خدارو نازل میکنه اگه خداوند پرده از گناه همه برمیداشت هیچکس روی نگاه کردن به دیگری رو نداشت خدا از گناه بندش میگذره بنده خدا کیه ک بگه منو تو چکاره ایم خدا به هممون کمک کنه