2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچه اولم سرویکس خوب بود اما ماه ۶ رحمم دو فینگر باز شد مطلق شدم تا آخرش.....دومی اول هماتوم داشتم وخونریزی بعدش هم ک سرویکس ۲۹ بود با توجه ب سابقه سرکلاژ شدم تا آخر ماه ۹ استراحت نسبی بود دکتر تا دکتر بیرون میرفتم نزدیکی نداشتم دسشویی فرنگی استفاده می‌کردم همش رو مبل خوابیده بودم الکی بلند نمی‌شدم مگر اینکه دسشویی داشته باشه تو همون راه رفت هم کاری داشتم میکردن فلاسک آب وچای داروهام وتنقلات  هن بالا سرم بود ک الکی بلند نشم هر روز هم سوره حجرات خوندم ۵ بار هم قرآن ختم کردم سر دخترم

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
من بچه اولم سرویکس خوب بود اما ماه ۶ رحمم دو فینگر باز شد مطلق شدم تا آخرش.....دومی اول هماتوم داشتم ...

من سرکلاژم نکرد دکتر گفت دهانه رحمت سفته باز نشده هفته اتم بالاس لازم ب سرکلاژ نداری فقط استراحت نسبی کن خودم مطلق شدم بنظرتون موفق میشم ب آخر برسونم؟

از چه عددی ب پایین کمه برا من گفت ۳۶

از ۲۸-۳۰توی ۱۸ هفته ب پایین خوب نیس

من توی۱۸ هفته ۳۰ شدم

امکان سرکلاژ نبود وهفته ای یکی پرلوتون خارجی میزنم

کلااستراحت درحد سرویس رفتن فقط اونم فرنگی

هرروزی یکی دوبار بیس دقیقه نیم ساعت تو حالت شیب درازمیکشیدم سرم رو زمین پاها وشکم و کمرم بالاتر یک شیب ملایم ک اذیت نکنه کمرم رو

وازهمه مهمتر توکل بخدا وخوندن ذکر و قران گوش دادن هرروز وهرلحظه

من ازاول مطلقم

هرشب امپول دورناف میزنم

روزی ۴ بار انسولین چون دیابت گرفتم

خونه مامانمم تواین۴ ماه یک مرتبه رفتم ک ۳ روز موندم باز اومدم خونم

کارامم نیرو کمکی هراخرهفته میاد میکنه یا گاهی مامانم اینا وسط هفته‌خیلی خیلی کم شوهرم

خودمم سعی کردم سخت نگیرم ب نظافت و تمیزکاری واینا و فعلا سلامت‌بچه مهمتره

دعا کن واسم دیگ بخیر بگذرونم این باقی راه رو

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
من سرکلاژم نکرد دکتر گفت دهانه رحمت سفته باز نشده هفته اتم بالاس لازم ب سرکلاژ نداری فقط استراحت نسب ...

اره اگر بخوابی....من بچه اولم بدون سرکلاژ ۲ سانت رحمم باز بود از ۳ سانت درد زایمان شروع میشه از هفته ۳۰ انقباض داشتم شدید فرض کن از مطب فرستادم بیمارستان ۶ ماهم بود با ویلچر بردنم بخش زایمان.....تا روز آخر دنیا نیومد ۴۰ هفته تموم ولی تا میتونستم میخوردم ک وزن بگیره شیر خشک لیدی میا بر وزن گیری وپرگنا کر هر روز میخوزدم

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل