2777
2789

خو همه کلا اومدین مایوسم کردین 

برا کسایی که الان میخونن کسی 8ماهه تو زنیمه یه ماهه ماشین سنگین خریده سردتر سده یا من اینجور حس میکنم کمکم کنین رابطمون گرم بشه

اون تازه ماشین سنگین گرفته یکم  پر هزینه. بوده براش بعد درگیر کاراشه این شهر به اون شهر  اینا میره

گفتم همه چی خوب بوو تا اون تصاوف که اینام مقصر نبوون ولی کمتر هستش  

حتی قبلش گفتم ماشین سنگین بخری بحث ازدواج منتفی میشه گفت نه سر جاشه 

کلا خیلی کم ابراز احساسات میکنه حتی گفت اصلا قربون صدقه بچه های داداشم نرفتم

من حس میکنم شاید پای کسی دیگه م در میونه یا من شکاک شدم 

بهش گفتم چته چرا اینجور شدی  گفت نه عوض نشدم

اینم شات پیامش 

عزیزم زیادی پیگیری ش میکنی واسه همینه این کتابو بخون"زنها مردان را از دست میدهند، چرا؟" خیییییلی ...

ممنون عزیزم خو میگم اگع منم. فاصله بگیرم اون کلا میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم خو میگم اگع منم. فاصله بگیرم اون کلا میره

بهتر،،اگه قراره همش خودتو یادآوری کنی تا بیادت باشه و برات وقت بزاره ک معلومه علاقه ای وجود نداره...

اگه واقعا دوستت داشته باشه هرگز نمیره و حتی کاری نمیکنه که تو نگران رابطتون شی برعکس برای ابراز علاقه و گرم شدن رابطتون تلاش میکنه 

بنظرم شلوغ بودن سر و مشغله کاری بهونس اگه کسی کسیو بخواد بین مشغله هاش وقت پیدا میکنه حداقل حالشو میپرسه.. بنظر من یک هفته بی خبری از جانب یه مرد ینی تموم شدنه اون رابطه

بهتر،،اگه قراره همش خودتو یادآوری کنی تا بیادت باشه و برات وقت بزاره ک معلومه علاقه ای وجود نداره... ...

نه یه هفته کامل که نه منظورم کلی بود

ولی پیام میده ولی کمتر 

الان از صبح گفتم وقت کردی زنگ بزن 

رفتع دنبال تعویض پلاک هی نیستش