من خیلی دلم میخواد نمازمو بخونم اما یا بچه گریه میکنه دست تنهام یا دارم کارهاشو میکنم همش درگیرم باهاش و دلم میخواد اول وقت بخونم چند بار نمیخونم و یبارش ک بچه خوابه دلم گرم نمیشه چیکار کنم چطور مدیریت کنم بچه رو ک ب نمازم برسم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
منم شرایط شما رو داشتم بعد دیدم کاهلی از خودم بوده اگرنه مگه میشه ده دقیقه وقت برای نمازم پیدا نکنم؟!
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....