2777
2789
عنوان

مامانای ک نماز میخونن لطفا نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 27 پست
تاسفانه بادکنک دوس نداره یا حس میکنم می‌ترسه ازش تنوع اسباب بازی  هم اونقد نیس ک من هر سری بدم ...

خوراکی بنظرم بهترین چیزه که باهاش مشغول بشه

یا اگه دختره یه روسری سرش کنی و تسبیح بدی دستش مشغول شه

یچیزی که براش جذاب باشه

اگه یکم گریه کرد و چادرتو کشید اشکال نداره زمانی نمیبره نماز

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 
والا منم بچه دارم ولی هیچوقت موقع نماز دستم بندش نبوده. میذاشتم رو زمین کنارم، نماز میخوندم اصلا چ ...

خوش بحالت من یه مدت ک کولیک داشت تا صبح میگردوندمش نماز صبح میرفت تا ظهر خواب بود کارامو میکردم یکم ب اذان بیدار میشد بعدش با اون بودم کلا روزای خیلی بدی بود از بی‌خوابی میمردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما خودم کوتاهی میکنم    

منم تنهام بچه رو میزارم جلوم اسباب بازی میدم دستش میخونم اونم نگام‌میکنه میخنده

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
خوش بحالت من یه مدت ک کولیک داشت تا صبح میگردوندمش نماز صبح میرفت تا ظهر خواب بود کارامو میکردم یکم ...

دختر منم سال اول پوستمو کند.

تا جایی که قید دومی رو زدم.

ولی سر نماز اصلا دچار چالش نشدم. پنج دقیقه تو ۲۴ ساعت واقعا چیزی نیست

تجربه خودمو بهت میگم گلم، وقتی نماز میخونم بهتر به کارهام میرسم اما هر وقت از نمازم زدم تا به کارام برسم همیشه عقب افتادم، توبخواه خدا کمکت میکنه

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!