الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
نچ توو گوشیت میری روو شماره طرف و گزینه مسدود کردن میزنی اگ دوتا خط توو گوشی باشه از هردو مسد ...
مممنونم همینو خواستم بدونم چون رو یه گوشی مثلا طرف دو تا خط داره یه بار با یه خط زنگ زده ومن مسدود کرده باشم ،با خط دیگه ای هم که طرف روی گوشی داره نمیتونه به من زنگ بزنه ،درسته؟؟؟
مگه نمیگی رو گوشی مسدود میشن ،یه سیم کارت دیگه هم بزاره چون رو اون گوشیه مسدود میشه؟
ببین مثلن تو خود شماا دوتا سیمکارت روو گوشیت داری خب، اگ بلاکش کنی از هردو بلاک میشه یعنی طرف مقابل با خطش به دوتا خط شما نمیتونه بزنگه
اما اگه شما یه خط داری و طرف ۲تا خط داره اون موقع شما بلاکش کنی فقط اون یدونه سیمکارتی ک بهت زنگ زده رو بلاک میکنی یعنی با شماره دیگش میتونه بشما بزنگه
نچ توو گوشیت میری روو شماره طرف و گزینه مسدود کردن میزنی اگ دوتا خط توو گوشی باشه از هردو مسد ...
اینو صد در صد مطمئنی؟؟؟؟
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم