2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید راز

187 بازدید | 21 پست

اخرین صفحه  دیدم نی نی یار نوشته غیراخلاقی هی. دقیقا چرا😁😐😂وترکوندش

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا نی نی یار هم فهمیده تاپیکش تخیلیه

هیچ زنی اونقدر ابله نیست 4 سال وحشیانه ترین کتک هارو بخوره و جیک نزنه

هیچ مردی هم دراین حد خانومشو هرروز نمیزنه 

از هر ده هزار مرد شاید یکی فقط دست به زن داشته باشه 

حال ادمو بهم میزد

از کتکاش ک میگفت؟  سوال من اینه چرا غیراخلاقیه و ممنوع هس

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
احتمالا نی نی یار هم فهمیده تاپیکش تخیلیه هیچ زنی اونقدر ابله نیست 4 سال وحشیانه ترین کتک هارو بخور ...

چی بگم والا

مار شوهر😐

بله

از کتکاش ک میگفت؟  سوال من اینه چرا غیراخلاقیه و ممنوع هس

چون داشت عادی سازی کرد 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
احتمالا هم نی نی یار فهمیده تاپیکش تحیلیه هیچ زنی اونقدر ابله نیست 4 سال وحشیانه ترین کتک هارو بخور ...

یه سر برو دادگاهای خانواده ببین چه مردایی روانی وجود دارن.البته منم قبول دارم اینکه نزدیک خانوادش بود ولی چیزی بهشون نمیگفت و اونام نمیفهمیدن این همه کتک خوردن خیلی عجیب بود

یه سر برو دادگاهای خانواده ببین چه مردایی روانی وجود دارن.البته منم قبول دارم اینکه نزدیک خانوادش بو ...

دستشون بشکنه 😔 زن موجود ظریف و حساسیه چه جوری دلشون میاد 🥲 از وقتی یه سری چیزا رو اینجا میشنوم  هر روز خدارو شکر میکنم که همسرمو سر راهم قرار داد چون هیچ کدوم از این صفتارو نداره ❤️

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
چون داشت عادی سازی کرد  

وااا.. اونجوری باشه که از هیچ مشکلی نباید حرف زد که. اینجا اینستا نیست که مجبور باشیم بخاطر فامیل و دوستان آشنا فیلم بازی کنیم که خوشبختیم.تو این سایت زندگیا واقعیتره چون همه غریبه ان و راحت تر میشه درددل کرد. 

اینجور باشه هیچ جامعه شناسی نباید از مشکلات بگه، هیچ فیلم سازی نباید از مشکلات فیلم بسازه که مبادا عادی سازی بشه.. اون حرف که عادی سازی میشه مدام همه رو دچارسانسور میکنه