2777
2789
عنوان

کمردرد صبح

1531 بازدید | 15 پست

چند وقته ظهر میخوابم اینطور نیست نصفه شب کمتره اما صبح که بیدار میشم پشتم اون قسمت گودی  و قسمت کلیه هام خیلی درد میکنه اما بعدش که پامیشم بعد چند دقیقه خوب میشم چند شب روی زمین خوابیدم تشکمم گذاشتم جلوم  که تکون نخورم بد بخوابم کم شد اما کامل خوب نشد اینم بگم ایم ماه پریود نشدم کسی میدونه از چیه

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

وای منم این مشکلو دارم رفتم دکتر گفت شاید سنگ کلیه داری آزمایش دادم چیزی نبود بعضیی روزها خوبم بعضی روزها خیلی درد میکنه بعد بلند میشم دیگه خوب میشه

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم این مشکلو دارم رفتم دکتر گفت شاید سنگ کلیه داری آزمایش دادم چیزی نبود بعضیی روزها خوبم بعضی ...

سنگ کلیه باشه باید در طول روز کلا درد کنه نه فقط صبح خیلی بده آدم اذیت میشه نمیتونه بخوابه

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
وای منم این مشکلو دارم رفتم دکتر گفت شاید سنگ کلیه داری آزمایش دادم چیزی نبود بعضیی روزها خوبم بعضی ...

چند وقته اینطور میشی

سنگ کلیه باشه باید در طول روز کلا درد کنه نه فقط صبح خیلی بده آدم اذیت میشه نمیتونه بخوابه

آره ولی دکتره میگفت چون صبح ادرار غلیظه اینجوریه من خودم حدس میزدم عفونت آزمایش دادم عفونت ادرار داشتم یا مدت قرص چرک خشک کن خوردم بهتر بود ولی بازم بعضی از صبها اینجوری میشم، آره شوهرم میره سرکار منم دیگه نمیتونم بخابم از درد

آره ولی دکتره میگفت چون صبح ادرار غلیظه اینجوریه من خودم حدس میزدم عفونت آزمایش دادم عفونت ادرار داش ...

کاش من گاهی اوقات خوب باشم آخه من سوزش و اینا ندارم ولی تقریبا سمت کلیه هامم میزنه ولی گفتم شاید عفونت باشه که نمیزاره پریودم بشم اگه عفونت باشه آبم زیاد بخور امسال سرما شد قاتلمون

چندماهه 

وای منم یعنی اصلا خوب نمیشیم ؟ گفتم شاید دیسک کمر باشه ولی خب اگر اونم بود باید درطول روز درد میکرد

وای منم یعنی اصلا خوب نمیشیم ؟ گفتم شاید دیسک کمر باشه ولی خب اگر اونم بود باید درطول روز درد میکرد

راستش نمیدونم، اتفاقا تو اینترنتم زده بودم نوشته بود اگه دیسک کمر باشه کل روز درد میکنه، نوشته بود احتمالا ماهیچه هاست که در طول روز گرم میشن دیگه درد نمیگیرن ولی یه دکتر برو یوقت عفونت نباشه بدتر بشه

راستش نمیدونم، اتفاقا تو اینترنتم زده بودم نوشته بود اگه دیسک کمر باشه کل روز درد میکنه، نوشته بود ا ...

اره حتی سنگ هم باشه باید روزاهم درد کنه شاید عضلات باشه چون نصفه شب ساعت یک و دو بیدار میشم کمتره اما صبح زیاد میشه پنجشنبه شب یکم بستنی خوردم شدید شد شاید عفونت باشه چون پریودم نشدم این ماه همیشه دارچین زنجبیل میخوردم میشدم اما اینبار نشدم دکتر میترسم هزار تا مریضی میندازن روت شما نمیترسی؟

اره حتی سنگ هم باشه باید روزاهم درد کنه شاید عضلات باشه چون نصفه شب ساعت یک و دو بیدار میشم کمتره ام ...

منم دقیقا صب ساعت 6 اینا میشد  اصلا نمیتونستم بخابم الان خیلی کم اتفاق میفته، خب اگر خدای نکرده عفونت باشه بزنه به کلیه باز بدتر میشه، آزمایش بدی خودتم میتونی نتیجشو بخونی بمن فقط یه بسته سفالکسین داد خوب بود 

منم دقیقا صب ساعت 6 اینا میشد  اصلا نمیتونستم بخابم الان خیلی کم اتفاق میفته، خب اگر خدای نکرده ...

من مترونیدازول گرفتم امشب دوتا خوردم فکر کنم مال همون سرما بود که چند روز شدید بود  که سرما  بهم خورد چون پنجشنبه شب یکم بستنی خوردم اذیت شدم احتمالا همون عفونته

البته من خودم برا خودمو بیشتر همون عضلات و خشکی کمر میدونم 

اره اونم هست من چون وزنم زیاده شب ها پامم میارم تو شکمم دمرم میخوابم خخخ بالشم زیر سرم نمیزارم  بعد چون مدت طولانی مثلا ۶،۷ ساعت میخوابم کمرم خشک میشه چون ظهر ها میخوابم اینطور نیست چون ظهر خب کمتر میخوابی چند وقت تشکم و گذاشتم جلوی خودم که نشه زیاد بد بخوابم بالشم زیر سرم گزاشتم خیلی خوب نشدم اما دردش قابل تحمل تر بود