2777
2789
عنوان

شوهرم عصبانی بهم زنگ زد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 9799 بازدید | 199 پست
گفت اتفاقی برای دخترم بیفته از چشم تو میبینم

واااا.

خب میگفتی دهن‌مبارکت رو باز میکردی از دیشب میگفتی.

حالا هم‌تشریف ببر بیارش چون سرویسش رفته.

نمی‌فهمم چرا شوهراشون رو اینقدر پررو و همیشه طلبکار میکنین.😒

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فازشون معلوم نیست چیه این همه بچه ی بی گناه مسموم شدند بعضی ها تاسف میخورن برای نون و آب خودشون برا ...

دفیقا انگار مردم بچه هاشون از تو جوب پیدا کردن یا سرباز بی جیره مواجب آن که برن بمیرن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چون مثل خودش راحت طلب نیستیم. اشکال نداره آدم اینجوری هم بالاخره باید باشه که لج در بیاره

لج در نمیاره که آدم میگه یعنی چطوری یکی می‌تونه آنقدر ناقص العقل باشه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
کار ی نفر نیس چیه!!! عاخه مگه شما ایران زندگی نمیکنید واقعا نمی‌دونید دور و ورتون چ خبره؟!!!

عزیزم من بخاطر شرایطم باید از اخبار دور باشم

همینم خیلی کم و مختصر شنیدم و اینکه من میدونم چی میگی ولی اینجا مجازیه هر مادری هست دلم نمیاد جوری بگم که ترس بیفته تو دل مادری ک بچش الان مدرسس

و اینکه نمیخوام اطلاعات مطمئن نیستم بدم حق الناس گردنم بیفته

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
وقتی شاهراچراغو به رگبار بستن اینجاهم اتفاقی نیفتاد ما راحت داشتیم زندگیمونو میکردیم الان ماهم باید ...

دقیقا عین داعش تو سوریه مگه اینجای اتفاقی افتاد چرا ملت ازش حرف زدن اصلا 

اینقدر بی خبر بودن از دور و بر اصلا خوب نیست برای یه جوون.یکم اخبار و فضای مجازی رو دنبال کن.

من خیلی کم میام تو گوشی و فقطم میام تو نی نی سایت اگه سوالی داشته باشم بیرون از خونه هم که کسی چیزی نمیگه تهران هم هستم قضیه چیه چرا مدرسه نرن ؟ بکم توضیح بدید خب حالا ما دنبال نمیکنیم فیل تر شکن هم ندارم واتس اپ و تلگرامم پاک کردم چون کلا قطع شده بود قضیه چیه ؟

خدایا شکرت
من شنیدم که دست طالبان تو کاره.میگن بخاطر این جریانا اخیره نمیخان دخترا مدرسه برن

ببین یه مدت به خاطر کرونا نرفتن الان به خاطر گاز نمی رن !! 

قشششششششنگ دارن رو نطام اموزشی دارن کار می کنن !!!! 

الان چی داریم بچه هایی بی ادب ،بی سواد ،بی نبد وبار !! منطورم همه نیستن ولی بیشتر شون شدن ! 

بچه هایی که احترام به هیچی نمی زادن اعتقادات شده صفر ! 

وارد رابطه های عجیب شدن !! 

دیشب یه صحنه ای از دختر ۱۳ ساله دیم که هنوز تو شوکم !!

به نظرم تاپیکت دروغه و بچه هات هم الان پیشت خوابن تو اگه نگران بودی الان رفته بودی دنبال بچه فقط د ...

مگه دیوانم اول صبحی دروغ بگم؟؟؟؟دخترم امروز جشن داشت تو مدرسه خیلی شوق و ذوق داشت یک ساعت دیگه میرم میارمش. بهرحال من الان تاپیک و قفل میکنم ولی توروخدا حواستون به بچه هاتون باشه.... 

دل و جانم به فدای بچه هام

معلومه که خود حکومت نمیاد برای خودش مشکل امنیتی درست کنه  اونم برای دختراش برای ناموسش که برای دفاع ازشون از اینجا نیرو می فرستاد به سوریه  مخصوصا الان که سر و صدا ها رفته خارج از مرزها و همه دارن درباره ش حرف میزنن و اقتدارشون زو زیر سوال میبرن   اگه سر قضیه ی اسیدپاشی ها این قدر اهمال کاری نمیکردن و آقازاده هایی که اون جنایتارو کرده بودن میگرفتن مجازات میکردن الان مردم اینقدر بهشون بی اعتماد نمیشدن  

مدرسه ها رو پیش کشیدن تا ذهن مردم درگیر بچه ها بشه دیگه به این گرونی و بالا رفتن اجاره خونه ها و گرون شدن دلار کسی اعتراض نکنه 

برای درگیر کردن ذهن مردم چه روشهایی که در نظر نمیگیرن روباهان مکار

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
من خیلی کم میام تو گوشی و فقطم میام تو نی نی سایت اگه سوالی داشته باشم بیرون از خونه هم که کسی چیزی ...

شما تا الان نفهمیدی بقیه اش هم دنبالش نباش آدم زیاد بدونه روحش ازرده میشه 

سخنرانی« خ » رو اگه دیده باشید سه ماه پیش دستور دادن بچه هایی(دانش آموزان) ک از سر هیجان ریختن تو خیابون رو تنبیه کنن جلادهاش هم دارن اطاعت میکنن

وقتی مرگ حق بود ولی زندگی نه ...