2777
2789
عنوان

شوهرم عصبانی بهم زنگ زد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 9799 بازدید | 199 پست
نمیدونم میترسم

راستش دختر منم رفته

اولش سرویس رو کنسل کردم

بعدش دیدم خانمش داره توی گروه درسی تهدید میکنه هر کس نیاد غیر موجه هست و نمره کم میکنم و فلان 

دخترم گفت مامان بذار برم

منم فرستادم

الان دلشوره دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه احتمالا ینفر نیست که دستگیرش کنن بالاخره طدل میکشه تا ترتوشونو درارن

کار ی نفر نیس چیه!!! عاخه مگه شما ایران زندگی نمیکنید واقعا نمی‌دونید دور و ورتون چ خبره؟!!!

وقتی مرگ حق بود ولی زندگی نه ...
چی داره اتفاق میافته؟ میشه بگین جریان چیه؟

گاز شیمیایی توی مدارس دخترونه میزنن. چند تا مدرسه پسرونه هم زدن. تو شهرای مختلف بچه ها رو مسموم میکنن

تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁 
راستش دختر منم رفته اولش سرویس رو کنسل کردم بعدش دیدم خانمش داره توی گروه درسی تهدید میکنه هر کس ن ...

خواهرم سرویس مدارسه بهم گفت خیلی ها دیگه نمیرن مدرسه اولیا اجازه نمیدن بچشون بره مدرسه... والله منم دیگه از فردا نمیذارم بره... گور بابای درس و امتحان

دل و جانم به فدای بچه هام
اصلا باور نکن عزیزم....چهل و خورده ای ساله بازیچه دست اینا شدیم هر بلایی که بخوان سر این مردم بدبخت ...

به نظرم تاپیکت دروغه و بچه هات هم الان پیشت خوابن

تو اگه نگران بودی الان رفته بودی دنبال بچه

فقط داری جو میدی متاسفم برات

واین نیز بگذرد....

چرا متأسفی چون نمیخوایم بچه هامون بمیرن متأسفی؟؟؟

فازشون معلوم نیست چیه

این همه بچه ی بی گناه مسموم شدند بعضی ها تاسف میخورن برای نون و آب خودشون برای پست خودشون نگرانن

اره خدا به دادمون برسه  ولی هیجای قران خدا نگفته شما بشینین من انتقام بگیرم بجاش گفته سر نوشت ...

نمیتونم در این باره حرف بزنم چون ممنوع

ولی .......

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
من شنیدم که دست طالبان تو کاره.میگن بخاطر این جریانا اخیره نمیخان دخترا مدرسه برن

😂😂 طالبان خود شون مثل خر گیر کردن تو این نفرستادن دخترا 

کی اونا اینقدر قوی شدن که بیان مدارس ایران رو بزنن

وقتی که نی نی سایت میام 😂😯😆😲😳😒😍😘😔😓
راستش دختر منم رفته اولش سرویس رو کنسل کردم بعدش دیدم خانمش داره توی گروه درسی تهدید میکنه هر کس ن ...

بگو‌به جهنم غیبت غیرموجه بزن بگو‌جون بچم مهم تره تا درسی که توی نادون میخوای بهش بدی مطالب علمی هاروارد میخوای یاد بدی یا کلاس درس مریم میرزا خانی بگم از دستم رفته

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
تا الان که خدا رو شکر اینجا اتفاقی نیفتاده، فقط متاسفم برا بعضی کاربرها 

وقتی شاهراچراغو به رگبار بستن اینجاهم اتفاقی نیفتاد ما راحت داشتیم زندگیمونو میکردیم الان ماهم باید بعضیا متاسف باشیم که چرا اونموقع ازش حرف میزدن چرا جووخراب میکردن و....اینجاکه اتفاقی نیفتاده چندنفرو تو شیراز به کشتن 

خواهرم سرویس مدارسه بهم گفت خیلی ها دیگه نمیرن مدرسه اولیا اجازه نمیدن بچشون بره مدرسه... والله منم ...

منم دیگه از فردا نمیذارم بره امروز رو خدا بخیر کنه

آخه هم ریاضی داشت هم علوم