2777
2789
عنوان

شوهرم عصبانی بهم زنگ زد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 9799 بازدید | 199 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزجان دوست داری برو بچه ت رو بیار ، دوستم نداری نیار. هزاران مادر اینجا هستن که اصلا توی شهرشون ات ...

والا همینو بگو 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
مجرم رو ک دستگیر کردن؟دوباره اتفاق افتاده؟

چد نفرو دستگیر کردن؟ اخه تو همه شهرا داره اتفاق میفته قطعا تعدادشون زیاده

تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁 
والله کسی اینجا توضیح نمیده

یعنی هیچی نمیدونید از مملکت.... و مدارس دخترانه 

اره

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
خانم ها دختر من مدرسه ی غیر انتفاعی میره یه خونه ی ویلایی بزرگه ممکنه اونجا هم بندازن؟؟؟ یا فقط دول ...

سوال منم هست😔😔😔♦️♦️♦️اگر کسی اطلاع داره بگه توروخدا

مدرسه پسرونه رو هم بگید

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزجان دوست داری برو بچه ت رو بیار ، دوستم نداری نیار. هزاران مادر اینجا هستن که اصلا توی شهرشون ات ...

پتو رو بکش رو سرت بخواب 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
کلا بعضی ها چقدر.................. 

باور کن خودشونو به نفهمی میزنن انگار اصلا یه حا دیگه زندگی میکنن.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من اصفهانم اینجاهم تابحال اتفاقی نیفتاده

عزیز خانوادم شاهین شهر و اصفهان هستن..شاهین شهر۳مدرسه رو دیروز مسموم کردن اصفهانم۲تا 

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
این گاز رو معلم اینا تاثیر نداره ؟ چه جوریه ؟ بالاخره گاز پخش میشه جامد که نیست خدا ذلیل کنه هر کی ...

دشمن ایران؟😂😐

برای دختری که لباس عروسشو نپوشید خط چشم یاد نگرفت خواننده نشد چشمش و از دست داد      برای پسری که گیاهشو کاشت و بزرگ شدنشو ندید  پسری که کسیو نداشت و کل ایران و داشت     برای پدری که لباس پسرشو سر مزارش پوشید(: 
از اثرات این گاز هم که اصلا معلوم نیس چیه خبر داری چه خوش خیالی تو

تا الان که خدا رو شکر اینجا اتفاقی نیفتاده، فقط متاسفم برا بعضی کاربرها 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻