2777
2789

صلوات میفرستم

بسم الله الرحمن الرحیم 

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام و درود به شما خواهر گرامی !

تاپیکی که نوشتم خانوم های متأهل بیان رو لطفاً بخونید 🌹

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
سلام و درود به شما خواهر گرامی ! تاپیکی که نوشتم خانوم های متأهل بیان رو لطفاً بخونید 🌹

✨👌🏻🌹

امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤 
آخه همیشه من پیش قدم بشم،پس اون چی؟

.  

حرفت درسته.  اما زندگی از این حرفا نداره. اول اینکه سعی کن قهر نکنی.  دعوا و بحث طبیعی.  پیش میاد ولی قهر مال زمان بچگیمونه.  که اونم تازه زودی آشتی میکردیم.  میگی همیشه من پیشقدم شم یعنی همیشه در حال قهر کردنی.  شورش و ظاهرا در اوردی.  برو جلو چیزی ازت کم نمیشه عزیزم.  شادی رو به زندگیت برگردون.  دوری  و قهر برای زن و شوهر خوب نیست

.   حرفت درسته.  اما زندگی از این حرفا نداره. اول اینکه سعی کن قهر نکنی.  دعوا و بحث ...

گاهی اوقات مردا رفتار های میکنند که باعث میشه همسرشون قهر کنه 

وقتی یک خانوم بخواد همیشه پیش قدم بشه 

اعتماد به نفسش از دست میده 

حس می‌کنه ارزشش کم میشه و خیلی چیزا دیگه که مطمئنا شما که خانومی باید بهتر درک کنی ! 

مشکل باید  ریشه یابی بشه اگر مرد مقصره چرا باید همه اش خانوم پیش قدم بشه  

البته نا گفته نمونه 

این که خانوم پیش قدم برای صحبت کردن در مورد مشکل به وجود اومده باشه چیز بدی نیست !

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864