2777
2789
عنوان

برا خدا کاری نداره

473 بازدید | 15 پست

که دخترم خوب بشه تا منم یه شب راحت بخوابم به خدا دوسال و نیمه نتونستم یکساعت کامل بخوابم همش بی‌قراری و گریه بعدشم 24ساعته مریضه دیونه شدم به خدا به خاطر خدا خیلی دکتر بردمش لوزهاش متورمن نه دهن می‌تونه نفس بکشه نه بینی چون لوزه ی سوم هم داره هرچی دارو و راهکار میگن انجام میدم ولی هی دکترا میگن عفونت شدید داره  لوزه هاش و تورم لوزه ی سوم دقیقا من از تیرماه که دخترم از بیمارستان ترخیص شده تا حالا همش مریض بوده الآنم به حدی گلو و بینیش کیپه که بالا میاره همش دهنش رو باز نگه میدارم فایده ندارد به خدا بگین چیکار کنم توروخدا،😭😭😭قطره ای راهکاری ندارین برای کیپی بینیش و عفونت لوزهاش

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

وای خیلی سخته 😢😢 بچه طفلک خودش چقد اذیت میشه.... من تجربه ای ندارم راستش... امیدوارم دختر گلت زوده زود خوب شه هر دوتون یه نفس راحت بکشین 💖🌱

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا عمل میکنن وقتی لوزه ها بزرگه و اذیت کننده. ولی خب فکر کنم باید صبر کنی کمی بزرگتر بشه. 

دورچشاش کبود شده گفتن دوسال و نیم لوزه ی سوم عمل میکنن ولی اینقدر ضعیفه عملش نمیکنن شکمشم که پاره شده از بس گریه کرده اونم عمل نمیکنن موندم چیکار کنم 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

خدا حفظش کنه و سلامت باشن، برا سلامتیش آیة الکرسی خوندم.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

من چند سال بود همش ببخشید ترشح گلو بدجور داشتم قرصم خورده بودم خوب نمیشد چند وقت پیش رفنم پیش یکی همینطوری گف یچی گیر کرده گلوت یکم ماساژ داد همراهش آب داد خوب شدم شاید چیزی تو گلوش مونده پیش تل گیر بردی؟ 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
وای خیلی سخته 😢😢 بچه طفلک خودش چقد اذیت میشه.... من تجربه ای ندارم راستش... امیدوارم دختر گلت زوده ...

الهی آمین اره به خدا خیلی اذیت میشه من خودم چهار سال پیش مال خودمو اورژانسی عمل کردن مثل دخترم بودم ممنونم از دعای خیرت عزیزم 

من چند سال بود همش ببخشید ترشح گلو بدجور داشتم قرصم خورده بودم خوب نمیشد چند وقت پیش رفنم پیش یکی هم ...

تل گیر نه نبردم برا  بپرسم آخه لوزه ی سوم داره با دوتا لوزه ی دیگه خیلی متورمن 

خدا حفظش کنه و سلامت باشن، برا سلامتیش آیة الکرسی خوندم.

ممنونتم مهربان منم برای عاقبت بخیرت آیت‌الکرسی میخونم 

انشاءالله خدا مشکلتو حل کنه 

انشاالله سلامت باشی

تل گیر نه نبردم برا  بپرسم آخه لوزه ی سوم داره با دوتا لوزه ی دیگه خیلی متورمن

میدونم منم لوزه دارم حالا اونقدری شدید نیس ولی همش ترشح داشتم

پرسوجو کن یبار ببر شاید افاقه کرد عزیزم بهتر از هیچیه

برادر زاده من نمیدونم چش بود بردنش پیش تل گیر نگو چندوقته تو گلوش هسته ریز مونده بود 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
میدونم منم لوزه دارم حالا اونقدری شدید نیس ولی همش ترشح داشتم پرسوجو کن یبار ببر شاید افاقه کرد عزی ...

باشه میپرسم عزیزم خیلی ممنونم ازت توکل برخدا انشاالله که سلامت باشی 

خدا سلامتیشو بده صلوات فرستادم 

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده