که دخترم خوب بشه تا منم یه شب راحت بخوابم به خدا دوسال و نیمه نتونستم یکساعت کامل بخوابم همش بیقراری و گریه بعدشم 24ساعته مریضه دیونه شدم به خدا به خاطر خدا خیلی دکتر بردمش لوزهاش متورمن نه دهن میتونه نفس بکشه نه بینی چون لوزه ی سوم هم داره هرچی دارو و راهکار میگن انجام میدم ولی هی دکترا میگن عفونت شدید داره لوزه هاش و تورم لوزه ی سوم دقیقا من از تیرماه که دخترم از بیمارستان ترخیص شده تا حالا همش مریض بوده الآنم به حدی گلو و بینیش کیپه که بالا میاره همش دهنش رو باز نگه میدارم فایده ندارد به خدا بگین چیکار کنم توروخدا،😭😭😭قطره ای راهکاری ندارین برای کیپی بینیش و عفونت لوزهاش
هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶🌫️😶🌫️
وای خیلی سخته 😢😢 بچه طفلک خودش چقد اذیت میشه.... من تجربه ای ندارم راستش... امیدوارم دختر گلت زوده زود خوب شه هر دوتون یه نفس راحت بکشین 💖🌱
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چند سال بود همش ببخشید ترشح گلو بدجور داشتم قرصم خورده بودم خوب نمیشد چند وقت پیش رفنم پیش یکی همینطوری گف یچی گیر کرده گلوت یکم ماساژ داد همراهش آب داد خوب شدم شاید چیزی تو گلوش مونده پیش تل گیر بردی؟